Lirik & Chord Lagu Tatu Anyar - Yeni Inka | Inschord

Lirik & Chord Lagu Tatu Anyar - Yeni Inka

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tatu Anyar - Yeni Inka :

Lirik Tatu Anyar - Yeni Inka :

Intro : C F Dm G
        C F Dm G C

C                  F
tak angen opo aku ora aji
Dm                    G
tak roso awakmu tanpo peduli..
  Em                  Dm
seprene suwe raiso ngemong ati
   F                  G
isane.. yo mung nglarani..

 C                        F
opo pancen kowe nduwe tresno liyo..
Dm                    G
sing nggawe atiku keloro-loro..
   Em                     Dm
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
     F        G          C
gawe tangisku keronto-ronto..

Reff :
    F      G           Em
  sabar.. isane mung sabar..
  A        Dm   G     C   C7
  mugo awakmu.. iso sadar..
   F     G              Em
  ora.. akeh sing tak suwun..
  A           Dm       G          C   C7
  cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

Music : F G Em A Dm G C C7
        F G Em A Dm G C  G...

 C                        F
opo pancen kowe nduwe tresno liyo..
Dm                    G
sing nggawe atiku keloro-loro..
   Em                     Dm
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
     F        G          C
gawe tangisku keronto-ronto..

Reff :
    F      G           Em
  sabar.. isane mung sabar..
  A        Dm   G     C   C7
  mugo awakmu.. iso sadar..
   F     G              Em
  ora.. akeh sing tak suwun..
  A           Dm       G          C   C7
  cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

    F      G           Em
  sabar.. isane mung sabar..
  A        Dm   G     C   C7
  mugo awakmu.. iso sadar..
   F     G              Em
  ora.. akeh sing tak suwun..
  A           Dm       G          C   Am
  cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..
  A           Dm       G          C
  cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..
tak angen opo aku ora aji
tak roso awakmu tanpo peduli..
seprene suwe raiso ngemong ati
isane.. yo mung nglarani..

opo pancen kowe nduwe tresno liyo..
sing nggawe atiku keloro-loro..
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
gawe tangisku keronto-ronto..

Reff :
  sabar.. isane mung sabar..
  mugo awakmu.. iso sadar..
  ora.. akeh sing tak suwun..
  cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

Music...

opo pancen kowe nduwe tresno liyo..
sing nggawe atiku keloro-loro..
nancepke tatu anyar ing jero dodo..
gawe tangisku keronto-ronto..

Reff :
  sabar.. isane mung sabar..
  mugo awakmu.. iso sadar..
  ora.. akeh sing tak suwun..
  cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..

  sabar.. isane mung sabar..
  mugo awakmu.. iso sadar..
  ora.. akeh sing tak suwun..
  cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..
  cukup ngerteni.. aku wes maturnuwun..
Information :
Title : "Tatu Anyar - Yeni Inka"
Artist : Yeni Inka,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title