Chord Tali Asmoro - Didi Kempot feat. Yan Vellia | Inschord

Chord Tali Asmoro - Didi Kempot feat. Yan Vellia

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Tali Asmoro - Didi Kempot feat. Yan Vellia :

Lirik Tali Asmoro - Didi Kempot feat. Yan Vellia :

Intro : Fm A#m D# G# 
        Fm A#m C Fm 

      Fm         A#m
wis cukup semene wae
    D#       G#
ra usah di teruske
       Fm        A#m
sing salah aku dudu kowe
     C             Fm
dosa ben tak sanggane..

      Fm         A#m
ning opo kudu di pekso
       D#         G#
yen pancen wis ra tresno
      Fm           A#m
tak putus talining asmoro
        C        Fm
senajan ning ati loro..

Music : C# D# G# 
        A#m C Fm 

Reff :
         A#m         D#
  tali asmoro taline tresno
           G#
  saiki ngilang wes ra ketoro
              A#m               C
  jenang gulo glali rasane ra legi
                  Fm
  tak sayang kowe lali..

         A#m         D#
  tali asmoro taline tresno
             G#
  pedot neng dalan karo wong liyo
              A#m                 C
  sopo sing marai sopo sing nglarani
              Fm
  roso tresno iki..

      Fm         A#m
ning opo kudu di pekso
       D#         G#
yen pancen wis ra tresno
      Fm           A#m
tak putus talining asmoro
        C        Fm
senajan ning ati loro..

Music : C Fm A#m C Fm 

Reff :
         A#m         D#
  tali asmoro taline tresno
           G#
  saiki ngilang wes ra ketoro
              A#m               C
  jenang gulo glali rasane ra legi
                  Fm
  tak sayang kowe lali..

         A#m         D#
  tali asmoro taline tresno
             G#
  pedot neng dalan karo wong liyo
              A#m                 C
  sopo sing marai sopo sing nglarani
              Fm
  roso tresno iki..

      Fm         A#m
ning opo kudu di pekso
       D#         G#
yen pancen wis ra tresno
      Fm           A#m
tak putus talining asmoro
        C        Fm
senajan ning ati loro..
wis cukup semene wae
ra usah di teruske
sing salah aku dudu kowe
dosa ben tak sanggane..

ning opo kudu di pekso
yen pancen wis ra tresno
tak putus talining asmoro
senajan ning ati loro..

Music...

Reff :
  tali asmoro taline tresno
  saiki ngilang wes ra ketoro
  jenang gulo glali rasane ra legi
  tak sayang kowe lali..

  tali asmoro taline tresno
  pedot neng dalan karo wong liyo
  sopo sing marai sopo sing nglarani
  roso tresno iki..

ning opo kudu di pekso
yen pancen wis ra tresno
tak putus talining asmoro
senajan ning ati loro..

Music...

Reff :
  tali asmoro taline tresno
  saiki ngilang wes ra ketoro
  jenang gulo glali rasane ra legi
  tak sayang kowe lali..

  tali asmoro taline tresno
  pedot neng dalan karo wong liyo
  sopo sing marai sopo sing nglarani
  roso tresno iki..

ning opo kudu di pekso
yen pancen wis ra tresno
tak putus talining asmoro
senajan ning ati loro..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title