Lirik & Chord Lagu Sewu Kutho - Via Vallen | Inschord

Lirik & Chord Lagu Sewu Kutho - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sewu Kutho - Via Vallen :

Lirik Sewu Kutho - Via Vallen :

Intro : C

C                Em
 sewu kutho uwis tak liwati
F     C         G
 sewu ati tak takoni
C                     Em
 nanging kabeh.. podo ra ngerteni
F     C           G
 lungamu.. ning endi..

       Am                     F
pirang taun.. anggonku nggoleki..
     C      G           C
seprene.. durung biso nemoni..

Music : Am Dm G C

Reff :
  Dm       G     C        Am
   wis tak cobo.. nglalekake
  F      G        C    Gm C
   jenengmu soko atiku..
  F      G        C   G/B  Am
   sak tenane aku ora ngapusi
  Dm       G     C
  isih tresno sliramu..

  C                 Em
   umpamane.. kowe uwis mulyo
  F     C     G
   lilo aku lilo..
  C                      Em
   yo mung siji.. dadi panyuwunku..
  F    C          G
   aku pengen ketemu..

    Am                   F
  senajan.. sak kedepe moto..
           C
  tak nggo tombo..
  G                  C
  kangen jero ning dodo..

Music : Am F
        Am G F
        Am G F G..

Reff :
  Dm       G     C        Am
   wis tak cobo.. nglalekake
  F      G        C    Gm C
   jenengmu soko atiku..
  F      G        C   G/B  Am
   sak tenane aku ora ngapusi
  Dm       G     C
  isih tresno sliramu..

  C                 Em
   umpamane.. kowe uwis mulyo
  F     C     G
   lilo aku lilo..
  C                      Em
   yo mung siji.. dadi panyuwunku..
  F    C          G
   aku pengen ketemu..

    Am                 F
  senajan.. sak kedepe moto..
           C
  tak nggo tombo..
  G                  C
  kangen jero ning dodo..

    Am                 F
  senajan.. sak kedepe moto..
           C
  tak nggo tombo..
  G                  C
  kangen jero ning dodo..
sewu kutho uwis tak liwati
sewu ati tak takoni
nanging kabeh.. podo ra ngerteni
lungamu.. ning endi..

pirang taun.. anggonku nggoleki..
seprene.. durung biso nemoni..

Music...

Reff :
  wis tak cobo.. nglalekake
  jenengmu soko atiku..
  sak tenane aku ora ngapusi
  isih tresno sliramu..

  umpamane.. kowe uwis mulyo
  lilo aku lilo..
  yo mung siji.. dadi panyuwunku..
  aku pengen ketemu..

  senajan.. sak kedepe moto..
  tak nggo tombo..
  kangen jero ning dodo..

Music...

Reff :
  wis tak cobo.. nglalekake
  jenengmu soko atiku..
  sak tenane aku ora ngapusi
  isih tresno sliramu..

  umpamane.. kowe uwis mulyo
  lilo aku lilo..
  yo mung siji.. dadi panyuwunku..
  aku pengen ketemu..

  senajan.. sak kedepe moto..
  tak nggo tombo..
  kangen jero ning dodo..

  senajan.. sak kedepe moto..
  tak nggo tombo..
  kangen jero ning dodo..
Information :
Title : "Sewu Kutho - Via Vallen"
Artist : Via Vallen,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title