Lirik & Chord Lagu Sepine Wengi - Vivi Voletha | Inschord

Lirik & Chord Lagu Sepine Wengi - Vivi Voletha

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sepine Wengi - Vivi Voletha :

Lirik Sepine Wengi - Vivi Voletha :

Intro : B  F#  G#m C# F#..

     F#                    A#m
cobo sawangen langit wengi iki..
         B            C#         F#
kemerlip lintang nambahi kangene ati
       F#                A#m
opo ra kelingan naliko pacaran..
       B             C#             F# F7
kowe nate janji ra bakal mbok blenjani..

Reff :
            B           F#
  nanging saiki.. kowe ono ngendi..
      G#m          C#
  tekomu tanpo semayan..
       F#
  lungamu tanpo pamitan..

         B
  neng kene aku ngenteni..
       F#
  sliramu karo dedongo..
       G#m           C#        F#
  mugo awakmu neng kono biso bahagio..

      B
  aku ra bakal dolanan..
         F#
  seng jenenge tresno iki..
         G#m          C#
  yen ujunge bakalan aku..
            F#
  nandang loro ati

Music : B  F#  G#m C# F#
        B  F#  G#m C# F#

Reff :
            B           F#
  nanging saiki.. kowe ono ngendi..
      G#m          C#
  tekomu tanpo semayan..
       F#
  lungamu tanpo pamitan..

         B
  neng kene aku ngenteni..
       F#
  sliramu karo dedongo..
       G#m           C#        F#
  mugo awakmu neng kono biso bahagio..

      B
  aku ra bakal dolanan..
         F#
  seng jenenge tresno iki..
         G#m          C#
  yen ujunge bakalan aku..
            F#
  nandang loro ati

Outro : B  F#  G#m C# F#..
cobo sawangen langit wengi iki..
kemerlip lintang nambahi kangene ati
opo ra kelingan naliko pacaran..
kowe nate janji ra bakal mbok blenjani..

Reff :
  nanging saiki.. kowe ono ngendi..
  tekomu tanpo semayan..
  lungamu tanpo pamitan..

  neng kene aku ngenteni..
  sliramu karo dedongo..
  mugo awakmu neng kono biso bahagio..

  aku ra bakal dolanan..
  seng jenenge tresno iki..
  yen ujunge bakalan aku..
  nandang loro ati

Music...

Reff :
  nanging saiki.. kowe ono ngendi..
  tekomu tanpo semayan..
  lungamu tanpo pamitan..

  neng kene aku ngenteni..
  sliramu karo dedongo..
  mugo awakmu neng kono biso bahagio..

  aku ra bakal dolanan..
  seng jenenge tresno iki..
  yen ujunge bakalan aku..
  nandang loro ati
Information :
Title : "Sepine Wengi - Vivi Voletha"
Artist : Vivi Voletha,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title