Lirik & Chord Lagu Semangat Tanpo Sambat - Utami Dewi Fortuna | Inschord

Lirik & Chord Lagu Semangat Tanpo Sambat - Utami Dewi Fortuna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Semangat Tanpo Sambat - Utami Dewi Fortuna :

Lirik Semangat Tanpo Sambat - Utami Dewi Fortuna :

Intro : C G G C
        C G G C

            C             G
duh kangmas pepujaning atiku..
          G                  C
wes tak lilakke lungane sliramu..
           C             G
sing tak jaluk.. ilingo aku..
          G             C
neng kene aku.. pasti merindu..

        C                 G
ojo nganti.. lali karo Gusti..
       G            C
mugo sedoyo di ijabahi..
      C                  G
aku kowe.. urip bareng dadi siji
       G             C
mugo kowe.. endang bali..

Reff :
  Am                  G
  sing semangat tanpo sambat..
  G                 C
  tak enteni sampek tekan..
  Am                  G
  sing semangat tanpo sambat..
  G                   Am
  yen berjuang sing semangat..

Music : Am G G Am
        Am G G C
        C...

        C                 G
ojo nganti.. lali karo Gusti..
       G            C
mugo sedoyo di ijabahi..
      C                  G
aku kowe.. urip bareng dadi siji
       G             C
mugo kowe.. endang bali..

Reff :
  Am                  G
  sing semangat tanpo sambat..
  G                 C
  tak enteni sampek tekan..
  Am                  G
  sing semangat tanpo sambat..
  G                   Am
  yen berjuang sing semangat..

  Am                  G
  sing semangat tanpo sambat..
  G                 C
  tak enteni sampek tekan..
  Am                  G
  sing semangat tanpo sambat..
  G                   Am
  yen berjuang sing semangat..

Outro : Am G G Am
        Am G G Am
duh kangmas pepujaning atiku..
wes tak lilakke lungane sliramu..
sing tak jaluk.. ilingo aku..
neng kene aku.. pasti merindu..

ojo nganti.. lali karo Gusti..
mugo sedoyo di ijabahi..
aku kowe.. urip bareng dadi siji
mugo kowe.. endang bali..

Reff :
  sing semangat tanpo sambat..
  tak enteni sampek tekan..
  sing semangat tanpo sambat..
  yen berjuang sing semangat..

Music...

ojo nganti.. lali karo Gusti..
mugo sedoyo di ijabahi..
aku kowe.. urip bareng dadi siji
mugo kowe.. endang bali..

Reff :
  sing semangat tanpo sambat..
  tak enteni sampek tekan..
  sing semangat tanpo sambat..
  yen berjuang sing semangat..

  sing semangat tanpo sambat..
  tak enteni sampek tekan..
  sing semangat tanpo sambat..
  yen berjuang sing semangat..
Information :
Title : "Semangat Tanpo Sambat - Utami Dewi Fortuna"
Artist : Utami Dewi Fortuna,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title