Lirik & Chord Lagu Sawangen - Via Vallen with One Nada | Inschord

Lirik & Chord Lagu Sawangen - Via Vallen with One Nada

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sawangen - Via Vallen with One Nada :

Lirik Sawangen - Via Vallen with One Nada :

Intro : Am E Am Em Am
        Dm Am F E Am

Am   Em          Am
Opo aku kurang gati
     F   Dm        Am
Opo aku iki kurang sayang
Dm                  Am
Katone tresnomu ngambang
    Em          Am
Katone atimu bimbang..

Am         Em             Am
Sing tak jaluk mung ngertine
          F    Dm          Am
Yen tresnoku.. mung karo kowe
Dm          Am
Ora ono liyane..
        Em              Am
Ning atiku.. mung ono kowe

Music : Am  Em  Dm  G  Am

Reff :
      Am           Dm
  Sawangen kae sawangen
         G           F         Am
  Mbulan ra kiro ninggalno bumine
      Am           Dm
  Sawangen kae sawangen
          G           F          Am
  Lintang ra kiro ninggalno langite

         Dm
  Koyo gatiku ning kowe
         Am
  Koyo sayangku ning kowe
      Em                 Am
  Selawase.. mung karo kowe..

Music : Am E Am Em Am
        Dm Am F E Am

Am   Em          Am
Opo aku kurang gati
     F     Dm          Am
Opo aku.. iki kurang sayang
Dm                  Am
Katone tresnomu ngambang
    Em          Am
Katone atimu bimbang..

Am         Em             Am
Sing tak jaluk mung ngertine
          F    Dm          Am
Yen tresnoku.. mung karo kowe
Dm          Am
Ora ono liyane..
        Em              Am
Ning atiku.. mung ono kowe

Music : Am  Em  Dm  G  Am

Reff :
      Am           Dm
  Sawangen kae sawangen
         G           F         Am
  Mbulan ra kiro ninggalno bumine
      Am           Dm
  Sawangen kae sawangen
          G           F          Am
  Lintang ra kiro ninggalno langite

         Dm
  Koyo gatiku ning kowe
         Am
  Koyo sayangku ning kowe
      Em                 Am
  Selawase.. mung karo kowe..

      Am           Dm
  Sawangen kae sawangen
         G           F         Am
  Mbulan ra kiro ninggalno bumine
      Am           Dm
  Sawangen kae sawangen
          G           F          Am
  Lintang ra kiro ninggalno langite

         Dm
  Koyo gatiku ning kowe
         Am
  Koyo sayangku ning kowe
      Em                 Am
  Selawase.. mung karo kowe..

         Dm
  Koyo gatiku ning kowe
         Am
  Koyo sayangku ning kowe
      Em                 Am
  Selawase.. mung karo kowe..
Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang..

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku.. mung karo kowe
Ora ono liyane..
Ning atiku.. mung ono kowe

Music...

Reff :
  Sawangen kae sawangen
  Mbulan ra kiro ninggalno bumine
  Sawangen kae sawangen
  Lintang ra kiro ninggalno langite

  Koyo gatiku ning kowe
  Koyo sayangku ning kowe
  Selawase.. mung karo kowe..

Music...

Opo aku kurang gati
Opo aku.. iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang..

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnoku.. mung karo kowe
Ora ono liyane..
Ning atiku.. mung ono kowe

Music...

Reff :
  Sawangen kae sawangen
  Mbulan ra kiro ninggalno bumine
  Sawangen kae sawangen
  Lintang ra kiro ninggalno langite

  Koyo gatiku ning kowe
  Koyo sayangku ning kowe
  Selawase.. mung karo kowe..

  Sawangen kae sawangen
  Mbulan ra kiro ninggalno bumine
  Sawangen kae sawangen
  Lintang ra kiro ninggalno langite

  Koyo gatiku ning kowe
  Koyo sayangku ning kowe
  Selawase.. mung karo kowe..

  Koyo gatiku ning kowe
  Koyo sayangku ning kowe
  Selawase.. mung karo kowe..
Information :
Title : "Sawangen - Via Vallen with One Nada"
Artist : Via Vallen,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title