Chord Sangu Urip - Ucup Klaten | Inschord

Chord Sangu Urip - Ucup Klaten

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sangu Urip - Ucup Klaten :

Lirik Sangu Urip - Ucup Klaten :

Intro : A# C F
        A# C F
        C-Dm-E

         F                    C
kanca-kanca urip iku sing tenanan
        C                      F
golek ilmu kanggo sangu masa depan
       F                   A#
aja gampang katut rusake jaman
        F        C        F
tetep jaga perilaku kesopanan..

          A#              F
arep nang omah.. apa nang sekolah
             C              F
sing penting kabeh.. pada bungah..
    A#            F
aja lali.. dijaga akhlake
       C                F   C
mulya uripe.. uga akherate..

        F                   C
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            C                        F
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak..
          F                  A#
gek ning omah diseneni ro ibune..
       F            C       F
merga aku mung nyekeli hp wae..

          A#              F
arep nang omah.. apa nang sekolah
             C              F
sing penting kabeh.. pada bungah..
    A#            F
aja lali.. dijaga akhlake
       C                F   C
mulya uripe.. uga akherate..

Music : F A# F A#
        F A# F A#
        F A# F A#
        F A# F
        C F A# C F
        C-Dm-E

        F                   C
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            C                        F
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak..
          F                  A#
gek ning omah diseneni ro ibune..
       F            C       F
merga aku mung nyekeli hp wae..

          A#              F
arep nang omah.. apa nang sekolah
             C              F
sing penting kabeh.. pada bungah..
    A#            F
aja lali.. dijaga akhlake
       C                F
mulya uripe.. uga akherate..

          A#              F
arep nang omah.. apa nang sekolah
             C              F
sing penting kabeh.. pada bungah..
    A#            F
aja lali.. dijaga akhlake
       C                F
mulya uripe.. uga akherate..
       C                F
mulya uripe.. uga akherate..
kanca-kanca urip iku sing tenanan
golek ilmu kanggo sangu masa depan
aja gampang katut rusake jaman
tetep jaga perilaku kesopanan..

arep nang omah.. apa nang sekolah
sing penting kabeh.. pada bungah..
aja lali.. dijaga akhlake
mulya uripe.. uga akherate..

golek ilmu ora kabeh gawe penak..
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak..
gek ning omah diseneni ro ibune..
merga aku mung nyekeli hp wae..

arep nang omah.. apa nang sekolah
sing penting kabeh.. pada bungah..
aja lali.. dijaga akhlake
mulya uripe.. uga akherate..

Music...

golek ilmu ora kabeh gawe penak..
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak..
gek ning omah diseneni ro ibune..
merga aku mung nyekeli hp wae..

arep nang omah.. apa nang sekolah
sing penting kabeh.. pada bungah..
aja lali.. dijaga akhlake
mulya uripe.. uga akherate..

arep nang omah.. apa nang sekolah
sing penting kabeh.. pada bungah..
aja lali.. dijaga akhlake
mulya uripe.. uga akherate..
mulya uripe.. uga akherate..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title