Chord Sandiworomu - Xaluna | Inschord

Chord Sandiworomu - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sandiworomu - Xaluna :

Lirik Sandiworomu - Xaluna :

Intro : Am E Am A
        Dm E Am
        Dm Am E Am E

Am              E             Am
tansoyo abot.. iso nyanding kowe..
Dm        G
pamitmu wingi sore
    C
wes njawab sak kabehe
 E
aku mung ampiran
       Am      A
naliko batinmu perih
          Dm
tok remok uripku
               E
njerit ati.. nangis getih..

Am
ra bedo alun..
  E               Am
ombak sing nabrak pasir..
Dm         G
mbok jalok bungah
      C
malah tak wenei getir..
E
embun-embun esok
        Am     A
duduhno dalane mulih
Dm       E
mergo.. awakku..
                Am
mung nambah atine perih..

  G
tego karo aku
       C             A
sumelehmu ning pundakku
        Dm         E       Am A
tak jagani.. sak marine atimu..
  G
salah yen tak pekso
       C           A
ro aku kowe ra tresno
       Dm                     E   Am A
maturnuwon sampun di sukani cidro..

Reff :
         Dm
  pangapurane..
  G                  C                F
   kanggo kabeh sandiworo marang kowe..
              Dm
  aku yo mung wedi
               E
  yen di sekso sepi
                   Am     A
  matursuwon wes ngancani..
           Dm
  nyuwon lilamu..
  G                    C            F
   kanggo ngikhlaske pilihan uripku..
             Dm
  jembarke sabarmu..
              E
  kabeh cen salahku
                      Am    A
  nggampangke tresno sucimu..

Music : Dm G C F
        Dm E Am..

  G
salah yen tak pekso
       C           A
ro aku kowe ra tresno
       Dm                     E   Am A
maturnuwon sampun di sukani cidro..

Reff :
         Dm
  pangapurane..
  G                  C                F
   kanggo kabeh sandiworo marang kowe..
              Dm
  aku yo mung wedi
               E
  yen di sekso sepi
                   Am          A
  matursuwon wes ngancani.. hooo..
           Dm
  nyuwon lilamu..
  G                    C            F
   kanggo ngikhlaske pilihan uripku..
             Dm
  jembarke sabarmu..
              E
  kabeh cen salahku
                      Am
  nggampangke tresno sucimu..

             Dm
  jembarke sabarmu..
              E
  kabeh cen salahku
                      Am
  nggampangke tresno sucimu..
tansoyo abot.. iso nyanding kowe..
pamitmu wingi sore
wes njawab sak kabehe
aku mung ampiran
naliko batinmu perih
tok remok uripku
njerit ati.. nangis getih..

ra bedo alun..
ombak sing nabrak pasir..
mbok jalok bungah
malah tak wenei getir..
embun-embun esok
duduhno dalane mulih
mergo.. awakku..
mung nambah atine perih..

tego karo aku
sumelehmu ning pundakku
tak jagani.. sak marine atimu..
salah yen tak pekso
ro aku kowe ra tresno
maturnuwon sampun di sukani cidro..

Reff :
  pangapurane..
  kanggo kabeh sandiworo marang kowe..
  aku yo mung wedi
  yen di sekso sepi
  matursuwon wes ngancani..
  nyuwon lilamu..
  kanggo ngikhlaske pilihan uripku..
  jembarke sabarmu..
  kabeh cen salahku
  nggampangke tresno sucimu..

Music...

salah yen tak pekso
ro aku kowe ra tresno
maturnuwon sampun di sukani cidro..

Reff :
  pangapurane..
  kanggo kabeh sandiworo marang kowe..
  aku yo mung wedi
  yen di sekso sepi
  matursuwon wes ngancani.. hooo..
  nyuwon lilamu..
  kanggo ngikhlaske pilihan uripku..
  jembarke sabarmu..
  kabeh cen salahku
  nggampangke tresno sucimu..

  jembarke sabarmu..
  kabeh cen salahku
  nggampangke tresno sucimu..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title