Chord Saklawase - Topik Sudirman | Inschord

Chord Saklawase - Topik Sudirman

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Saklawase - Topik Sudirman :

Lirik Saklawase - Topik Sudirman :

Intro : A  Dm  A  Dm

   A          Dm
pancen aku ra sempurno
 A              Dm
ijik akeh salah kurange
  C#m         C#           F#m
nanging aku bakal ngek i bahagia
    E               Bm
nganti suk mben nganti tuek
                E
ndunyo mandek mubeng..

Reff :
         A
  saklawase..
        Em 
  atiku pancen nggo kowe
 -A D         E          Em A
     ra bakal dinggo liyane
  D         E     C#m      F#m   
    percayakno atimu ning aku
      Bm                   E
  tresnamu ra bakal dadi pilu..

         A
  saklawase..
         Em
  ragaku pancen nggo kowe
 -A D        E         Em A
     ngusahakne saktekane
  D        E         C#m
    wingi aku piyambakan
     F#       Bm
  saiki ora bakal
 -C#m     Dm E        Am
  mergo kowe.. masa depan..

Music :
Am E C D
Dm C B E..
(atiku nggo kowe)
(rogoku nggo kowe)
(saklawase..)

       F#m          F
mugo-mugo.. susah seneng
       A              F#m
loro sehat.. bareng bareng
    Bm
aku ora sempurno
        C#m
nanging kowe sempurno
    D             D#m
dadio wong sing bakal
          E          C#
nyempurnakke uripku hoo..

Reff :
         A
  saklawase..
        Em 
  atiku pancen nggo kowe
 -A D         E          Em A
     ra bakal dinggo liyane
  D         E     C#m      F#m   
    percayakno atimu ning aku
      Bm                   E
  tresnamu ra bakal dadi pilu..

         A
  saklawase..
         Em
  ragaku pancen nggo kowe
 -A D        E         Em A
     ngusahakne saktekane
  D        E         C#m
    wingi aku piyambakan
     F#       Bm
  saiki ora bakal
 -C#m     Dm  E           F#
  mergo kowe hee.. masa depan..
pancen aku ra sempurno
ijik akeh salah kurange
nanging aku bakal ngek i bahagia
nganti suk mben nganti tuek
ndunyo mandek mubeng..

Reff :
  saklawase..
  atiku pancen nggo kowe
  ra bakal dinggo liyane
  percayakno atimu ning aku
  tresnamu ra bakal dadi pilu..

  saklawase..
  ragaku pancen nggo kowe
  ngusahakne saktekane
  wingi aku piyambakan
  saiki ora bakal
  mergo kowe.. masa depan..

Music :
(atiku nggo kowe)
(rogoku nggo kowe)
(saklawase..)

mugo-mugo.. susah seneng
loro sehat.. bareng bareng
aku ora sempurno
nanging kowe sempurno
dadio wong sing bakal
nyempurnakke uripku hoo..

Reff :
  saklawase..
  atiku pancen nggo kowe
  ra bakal dinggo liyane  
  percayakno atimu ning aku
  tresnamu ra bakal dadi pilu..

  saklawase..
  ragaku pancen nggo kowe
  ngusahakne saktekane
  wingi aku piyambakan
  saiki ora bakal
  mergo kowe hee.. masa depan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title