Chord Sak Madyone - Wandra | Inschord

Chord Sak Madyone - Wandra

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Sak Madyone - Wandra :

Lirik Sak Madyone - Wandra :

Intro : G C Am D..

     G                         C
nggenjot alon-alon.. wes tak lakoni..
   Am                        D
kerjo amben dino.. yowes tak lakoni..
  Bm                            E    Am
nanging durung biso.. nyenengke a..timu..
 C                       D
aku mung biso.. njaluk pangapuramu..

Music : Am A D..

  G                      C
tetep ora ilang.. roso sayangmu..
  Am
topan kok anggep angin
          D
sing gawe dorong layarmu..
Bm                   E           Am
love of my life and say “ I LOVE YOU”..
C     D          G
badai pasti berlalu..

Reff :
         C              D            Bm
  aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
  E         Am            D           G
  nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
           C          D         Bm
  nanging ati isih ndue roso percoyo..
  E        Am       D                G
   mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

Music : C D Bm E A..D..

  G                      C
tetep ora ilang.. roso sayangmu..
  Am
topan kok anggep angin
          D
sing gawe dorong layarmu..
Bm                   E           Am
love of my life and say “ I LOVE YOU”..
C     D          G
badai pasti berlalu..

Reff :
         C              D            Bm
  aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
  E         Am            D           G
  nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
           C          D         Bm
  nanging ati isih ndue roso percoyo..
  E        Am       D                G
   mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

         C              D            Bm
  aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
  E         Am            D           G
  nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
           C          D         Bm
  nanging ati isih ndue roso percoyo..
  E         Am       D                G
   mesti Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

         C              D            Bm
  aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
  E         Am            D           G
  nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
           C          D         Bm
  nanging ati isih ndue roso percoyo..
  E        Am       D                G
   mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

         C              D            Bm
  aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
  E         Am            D           G
  nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
           C          D         Bm
  nanging ati isih ndue roso percoyo..
  E         Am       D                G
   mesti Gusti pinaringan berkah nggo kulo..
            C  D                        C   G
  mesti Gusti.. pinaringan berkah nggo kulo..
nggenjot alon-alon.. wes tak lakoni..
kerjo amben dino.. yowes tak lakoni..
nanging durung biso.. nyenengke a..timu..
aku mung biso.. njaluk pangapuramu..

Music...

tetep ora ilang.. roso sayangmu..
topan kok anggep angin
sing gawe dorong layarmu..
love of my life and say “ I LOVE YOU”..
badai pasti berlalu..

Reff :
  aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
  nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
  nanging ati isih ndue roso percoyo..
  mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

Music...

tetep ora ilang.. roso sayangmu..
topan kok anggep angin
sing gawe dorong layarmu..
love of my life and say “ I LOVE YOU”..
badai pasti berlalu..

Reff :
  aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
  nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
  nanging ati isih ndue roso percoyo..
  mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

  aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
  nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
  nanging ati isih ndue roso percoyo..
  mesti Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

  aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
  nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
  nanging ati isih ndue roso percoyo..
  mugi Gusti pinaringan berkah nggo kulo..

  aku pancen uwong sing mung biso ngupoyo
  nglakoni urip iki sak lumrahe sak madyone..
  nanging ati isih ndue roso percoyo..
  mesti Gusti pinaringan berkah nggo kulo..
  mesti Gusti.. pinaringan berkah nggo kulo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title