Chord Ronda Malam - Upit Sarimanah | Inschord

Chord Ronda Malam - Upit Sarimanah

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ronda Malam - Upit Sarimanah :

Lirik Ronda Malam - Upit Sarimanah :

Intro : D G   D   G

G
 Ngaronda urang ngaronda
          D#         D
ngider ngurilingan desa
       D
waspada masing giatna
      D
bisi aya eta panca bahaya

          G
tengah peuting kujaralempling
      D#          D
bororaah aya nu maling
        D
batan tiris eta kabulusan
      D#          G
siduru nyieun durukan

Music : G  D  G

          G
tengah peuting kujaralempling
      D#          D
bororaah aya nu maling
        D
batan tiris eta kabulusan
      D#          G
siduru nyieun durukan

Music : G  D  G

G
Anu ngaronda eta tarunduh
         D      D#        D
kasubuhnakeun.. memeh marulang
          D#          G
mangga ngaleu'eut cikopi
G
gulana kawung eta dicetrok
             D
sumpel ku sampe
D#                G
molek kawung nyerebung
         D#          G
nikmat teu aya papadana

Outro : G  D  G
Ngaronda urang ngaronda
ngider ngurilingan desa
waspada masing giatna
bisi aya eta panca bahaya

tengah peuting kujaralempling
bororaah aya nu maling
batan tiris eta kabulusan
siduru nyieun durukan

Music...

tengah peuting kujaralempling
bororaah aya nu maling
batan tiris eta kabulusan
siduru nyieun durukan

Music...

Anu ngaronda eta tarunduh
kasubuhnakeun.. memeh marulang
mangga ngaleu'eut cikopi
gulana kawung eta dicetrok
sumpel ku sampe
molek kawung nyerebung
nikmat teu aya papadana

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title