Chord Remuk - Xaluna feat. Fany Soraya | Inschord

Chord Remuk - Xaluna feat. Fany Soraya

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Remuk - Xaluna feat. Fany Soraya :

Lirik Remuk - Xaluna feat. Fany Soraya :

Intro : C

C
semene suwene
C7
mlaku bareng kowe
F                     G
susah seneng dadi dalane..

C
pengen dadi siji
C7
bareng tekan mati
F                   G
jebul sumpahmu adoh bukti..

        F           Fm
kowe ngiwo.. gawe tatu..
       C           G        Am
janji ilang kegowo miline banyu
Dm             G    G7
 tekan entek sabarku..

Reff :
  C              Em
  sayang.. bubar kabeh cerito
            Am
  seng mbok gawe loro
          A
  neng mburiku kowe tegel
          Dm
  gandeng wong liyo
  G           C    G
  gawe remuk atiku..

  C            Em           E
  saiki.. kowe teko ngomong nyesel
    Am
  pengen mbaleni
       A
  niat ati siji seng
        Dm
  genah tok larani
  G                C    G
  tresno tak tutup mati..

C                                    F
 limang tahun suwene, mlaku bareng kowe
                                      G
susah seneng tangan tetep gandeng kenceng
                                  C
ora ono liyane janjimu ra ngecewakke
                         -G/B
jebul kowe ngiris atiku kenyataane
Am
 ono wong liyo aku tok gawe loro
A#                              
 entek sabarku abot paring ngapuro
G
 wes yowes sayang cukup tekan semene
  C                  G              Am
tulung lalekke aku guang sak kenangane..

        F         Fm
kowe ngiwo gawe tatu
       C           G/B      Am
janji ilang kegowo miline banyu
Dm             G
 tekan entek sabarku..

Reff :
  C        Dm-D#m-Em
  sayang.. bubar kabeh cerito
            Am
  seng mbok gawe loro
          A
  neng mburiku kowe tegel
          Dm
  gandeng wong liyo..
  G           C    G
  gawe remuk atiku..

Dm        G
a..ku ngapusi..
     E
tak akoni aku sempet
       Am
mbagi ati
A          Dm
 kang mas aku janji
      G                   C
loro atimu aku saguh nambani..

F           G
mas.. ojo lungo
      E
aku raiso nglanjutke
     Am
laku tanpo kowe
A            Dm
 neng njero ati iki
      G               C   G
amung kowe ora ono liyane..

Reff :
  C              Em
  sayang.. bubar kabeh cerito
            Am
  seng mbok gawe loro
          A
  neng mburiku kowe tegel
          Dm
  gandeng wong liyo
  G           C    G
  gawe remuk atiku..

  C            Em           E
  saiki.. kowe teko ngomong nyesel
    Am
  pengen mbaleni
       A
  niat ati siji seng
        Dm
  genah tok larani
  G                C
  tresno tak tutup mati..
semene suwene
mlaku bareng kowe
susah seneng dadi dalane..

pengen dadi siji
bareng tekan mati
jebul sumpahmu adoh bukti..

kowe ngiwo.. gawe tatu..
janji ilang kegowo miline banyu
tekan entek sabarku..

Reff :
  sayang.. bubar kabeh cerito
  seng mbok gawe loro
  neng mburiku kowe tegel
  gandeng wong liyo
  gawe remuk atiku..

  saiki.. kowe teko ngomong nyesel
  pengen mbaleni
  niat ati siji seng
  genah tok larani
  tresno tak tutup mati..

limang tahun suwene, mlaku bareng kowe
susah seneng tangan tetep gandeng kenceng
ora ono liyane janjimu ra ngecewakke
jebul kowe ngiris atiku kenyataane
ono wong liyo aku tok gawe loro                            
entek sabarku abot paring ngapuro
wes yowes sayang cukup tekan semene
tulung lalekke aku guang sak kenangane..

kowe ngiwo gawe tatu
janji ilang kegowo miline banyu
tekan entek sabarku..

Reff :
  sayang.. bubar kabeh cerito
  seng mbok gawe loro
  neng mburiku kowe tegel
  gandeng wong liyo..
  gawe remuk atiku..

aku ngapusi..
tak akoni aku sempet
mbagi ati
kang mas aku janji
loro atimu aku saguh nambani..

mas.. ojo lungo
aku raiso nglanjutke
laku tanpo kowe
neng njero ati iki
amung kowe ora ono liyane..

Reff :
  sayang.. bubar kabeh cerito
  seng mbok gawe loro
  neng mburiku kowe tegel
  gandeng wong liyo
  gawe remuk atiku..

  saiki.. kowe teko ngomong nyesel
  pengen mbaleni
  niat ati siji seng
  genah tok larani
  tresno tak tutup mati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title