Lirik & Chord Lagu Rasan Rasan Tonggo - Via Vallen | Inschord

Lirik & Chord Lagu Rasan Rasan Tonggo - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Rasan Rasan Tonggo - Via Vallen :

Lirik Rasan Rasan Tonggo - Via Vallen :

Intro : Gm  Cm  F  A# D
        Gm  Cm  D

       Gm
jamane semakin maju
        Cm
tapi ra ono bedane
     F
ora awan ora sore
         A#        D
mesti ra ono entek'e

     Gm
wes ono kursi ombo
        Cm
mesti penak lungguhane
         F
karo ngenteni kancane
        D
mesti wiwit ngerumpine

Reff :
           Gm                Cm
  yen lagi ono sing penak uripe
          F              A# D
  mesti bakal dicurigai ae..
           Gm               Cm
  yen lagi ono sing soro uripe
          F                A#
  mesti bakal dadi rasan-rasane

          Cm
  yen kepenak dirasani,
           Gm
  kurang penak dibaleni
          D           Gm
  koyo ra bakal ono entek'e
         Cm
  arep polah piye ae
           Gm
  mesti ra ono benere
            D                Gm D
  tak dongakne mugo penak uripe

Music : Gm  Cm  F  A# D
        Gm  Cm  D

       Gm
jamane semakin maju
        Cm
tapi ra ono bedane
     F
ora awan ora sore
         A#        D
mesti ra ono entek'e

     Gm
wes ono kursi ombo
        Cm
mesti penak lungguhane
         F
karo ngenteni kancane
        D
mesti wiwit ngerumpine

Reff :
           Gm                Cm
  yen lagi ono sing penak uripe
          F              A# D
  mesti bakal dicurigai ae..
           Gm               Cm
  yen lagi ono sing soro uripe
          F                A#
  mesti bakal dadi rasan-rasane..

           Gm                Cm
  yen lagi ono sing penak uripe
          F              A# D
  mesti bakal dicurigai ae..
           Gm               Cm
  yen lagi ono sing soro uripe
          F                A#
  mesti bakal dadi rasan-rasane

          Cm
  yen kepenak dirasani,
           Gm
  kurang penak dibaleni
          D           Gm
  koyo ra bakal ono entek'e
         Cm
  arep polah piye ae
           Gm
  mesti ra ono benere
            D                Gm D Gm
  tak dongakne mugo penak uripe
jamane semakin maju
tapi ra ono bedane
ora awan ora sore
mesti ra ono entek'e

wes ono kursi ombo
mesti penak lungguhane
karo ngenteni kancane
mesti wiwit ngerumpine

Reff :
  yen lagi ono sing penak uripe
  mesti bakal dicurigai ae..
  yen lagi ono sing soro uripe
  mesti bakal dadi rasan-rasane

  yen kepenak dirasani,
  kurang penak dibaleni
  koyo ra bakal ono entek'e
  arep polah piye ae
  mesti ra ono benere
  tak dongakne mugo penak uripe

Music...

jamane semakin maju
tapi ra ono bedane
ora awan ora sore
mesti ra ono entek'e

wes ono kursi ombo
mesti penak lungguhane
karo ngenteni kancane
mesti wiwit ngerumpine

Reff :
  yen lagi ono sing penak uripe
  mesti bakal dicurigai ae..
  yen lagi ono sing soro uripe
  mesti bakal dadi rasan-rasane..

  yen lagi ono sing penak uripe
  mesti bakal dicurigai ae..
  yen lagi ono sing soro uripe
  mesti bakal dadi rasan-rasane

  yen kepenak dirasani,
  kurang penak dibaleni
  koyo ra bakal ono entek'e
  arep polah piye ae
  mesti ra ono benere
  tak dongakne mugo penak uripe
Information :
Title : "Rasan Rasan Tonggo - Via Vallen"
Artist : Via Vallen,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title