Chord Raiso Ro Sliramu - Waton Genjreng | Inschord

Chord Raiso Ro Sliramu - Waton Genjreng

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Raiso Ro Sliramu - Waton Genjreng :

Lirik Raiso Ro Sliramu - Waton Genjreng :

Intro : Am Dm Bb C..

F     C        Dm      C
na..liko kowe iso.. ngisi..
Bb     F    Gm       C
atiku iki.. sing.. sepi..
  F       C         Dm C
nanging.. tresnoku iki..
 Bb     F   Gm          C
ora.. tau.. tok rumangsani..

Am
mergo.. kowe wis ono
     Dm
sing luwih ning ati
         Bb
tak lilakke..
       C
bakale ono dalane..

Reff :
  Bb      C             Am Dm
   opo pancen wis takdirku..
  Gm       C          F
   sing raiso ro sliramu..
  Bb        C          Am Dm
   pancen bener omonganmu..
          Gm       C          F
  yen tresnamu ora dinggo awakku..

Music : Bb C Am Dm D
        Gm C F..

    Bb          C
ojo mbok pikir aku..
    Am         Dm
ora menghargai tresnamu..
       Gm         C       F
tresno sing tulus seko atimu..

Am
mergo.. kowe wis ono
     Dm
sing luwih ning ati
         Bb
tak lilakke..
       C
bakale ono dalane..

Reff :
  Bb      C             Am Dm
   opo pancen wis takdirku..
  Gm       C          F
   sing raiso ro sliramu..
  Bb        C          Am Dm
   pancen bener omonganmu..
          Gm       C          F
  yen tresnamu ora dinggo awakku..

  Bb      C         Am Dm
   mugo kowe iso nrimo..
  Gm      C              F
   aku gandeng ro wong liyo..
  Bb      C           Am Dm
   ngapurane nggo awakmu..
          Gm       C          F
  yen tresnaku ora dinggo awakmu..
          Gm   C                F
  yen tresnamu.. ora dinggo awakku..
  (yen tresnaku.. ora dinggo awakmu..)
na..liko kowe iso.. ngisi..
atiku iki.. sing.. sepi..
nanging.. tresnoku iki..
ora.. tau.. tok rumangsani..

mergo.. kowe wis ono
sing luwih ning ati
tak lilakke..
bakale ono dalane..

Reff :
  opo pancen wis takdirku..
  sing raiso ro sliramu..
  pancen bener omonganmu..
  yen tresnamu ora dinggo awakku..

Music...

ojo mbok pikir aku..
ora menghargai tresnamu..
tresno sing tulus seko atimu..

mergo.. kowe wis ono
sing luwih ning ati
tak lilakke..
bakale ono dalane..

Reff :
  opo pancen wis takdirku..
  sing raiso ro sliramu..
  pancen bener omonganmu..
  yen tresnamu ora dinggo awakku..

  mugo kowe iso nrimo..
  aku gandeng ro wong liyo..
  ngapurane nggo awakmu..
  yen tresnaku ora dinggo awakmu..
  yen tresnamu.. ora dinggo awakku..
  (yen tresnaku.. ora dinggo awakmu..)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title