Chord Ra Sepiro - Wawan Cool | Inschord

Chord Ra Sepiro - Wawan Cool

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ra Sepiro - Wawan Cool :

Lirik Ra Sepiro - Wawan Cool :

Intro : A E/G# F#m E D Dm E

A         E/G#
sabendino barengan
    F#m        E
ngancani raono batesan
  D              C#m
kowe sing selalu tak sayang
  Bm                E
lungamu ninggal kenangan..

A             E/G#
kowe sing tak tenani
  F#m             E
nanging setiyamu mblenjani
    D          C#m
wes cukup loro ning ati
    Bm                    E
tak likakke timbang nggelani..

Reff :
         A          E
  aku pancen ra sepiro
         F#m         E
  aku yo ra sugih bondo
            D          A
  nanging setiya ku ro kowe
         Bm       E
  tulus ati sak tenane

              A          E
  kowe sing selalu tak jogo
            F#m        E
  nanging kowe malah ngliyo
           D       A
  kurang piye le gemati
           Bm         A
  tegane kowe ninggal janji..

Music : A E/G# F#m E D Dm E

A             E/G#
kowe sing tak tenani
  F#m             E
nanging setiyamu mblenjani
    D          C#m
wes cukup loro ning ati
    Bm                    E
tak likakke timbang nggelani..

Reff :
         A          E
  aku pancen ra sepiro
         F#m         E
  aku yo ra sugih bondo
            D          A
  nanging setiya ku ro kowe
         Bm       E
  tulus ati sak tenane

              A          E
  kowe sing selalu tak jogo
            F#m        E
  nanging kowe malah ngliyo
           D       A
  kurang piye le gemati
           Bm         A
  tegane kowe ninggal janji..

         A          E
  aku pancen ra sepiro
         F#m         E
  aku yo ra sugih bondo
            D          A
  nanging setiya ku ro kowe
         Bm       E
  tulus ati sak tenane

              A          E
  kowe sing selalu tak jogo
            F#m        E
  nanging kowe malah ngliyo
           D       A
  kurang piye le gemati
           Bm         A
  tegane kowe ninggal janji..

         D        E
yen sok mben kowe nangis
           C#m       F#m
kowe bakal eling larane
         Bm              E         A
aku sing ning kene mung mbok sepeleke
sabendino barengan
ngancani raono batesan
kowe sing selalu tak sayang
lungamu ninggal kenangan..

kowe sing tak tenani
nanging setiyamu mblenjani
wes cukup loro ning ati
tak likakke timbang nggelani..

Reff :
  aku pancen ra sepiro
  aku yo ra sugih bondo
  nanging setiya ku ro kowe
  tulus ati sak tenane

  kowe sing selalu tak jogo
  nanging kowe malah ngliyo
  kurang piye le gemati
  tegane kowe ninggal janji..

Music...

kowe sing tak tenani
nanging setiyamu mblenjani
wes cukup loro ning ati
tak likakke timbang nggelani..

Reff :
  aku pancen ra sepiro
  aku yo ra sugih bondo
  nanging setiya ku ro kowe
  tulus ati sak tenane

  kowe sing selalu tak jogo
  nanging kowe malah ngliyo
  kurang piye le gemati
  tegane kowe ninggal janji..

  aku pancen ra sepiro
  aku yo ra sugih bondo
  nanging setiya ku ro kowe
  tulus ati sak tenane

  kowe sing selalu tak jogo
  nanging kowe malah ngliyo
  kurang piye le gemati
  tegane kowe ninggal janji..

yen sok mben kowe nangis
kowe bakal eling larane
aku sing ning kene mung mbok sepeleke

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title