Lirik & Chord Lagu Pukah - Yayan Jatnika | Inschord

Lirik & Chord Lagu Pukah - Yayan Jatnika

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pukah - Yayan Jatnika :

Lirik Pukah - Yayan Jatnika :

Intro : Cm..G#..Fm G
       -Cm G# -Cm G
        Cm G..Cm..
        Cm G..G#..Cm..

      G          G#             Cm
satadina.. sugan teh moal rek cidra..
       G             G#      G
boro betah.. mika nyaah mika cinta..
        Fm                       Cm
ka manehna.. kuring geus asa miboga..
   Cm   G      G#            G
geuning.. asih teh lain nu kuring..
      G                Fm     
katresna gancang luncatna..
A#         Cm
milih nu lian..

Music : G# G Cm..

       G         G#             Cm
diri kuring.. ibarat cukang wahangan..
           G               G#        G
dipake meuntas.. pikeun nyorang paniatan..
        Fm                        Cm
batin sedih.. duh nyeri kaliwat saking..
  Cm   G      G#          G
peurih.. asa diturih ku hinis..
    G            Fm     A#       Cm
asa ditirug jajantung.. ngalanglayung..

Reff :
    G
  anjeun, datang deui..
      G#              Cm
  sanggeus meunang kanyeri..
         A#         Cm
  tapi hate teu narima..
       G#             Cm
  kanyeri.. asa can bari..
    G#       C#     Cm
  bongan.. anjeun tega..
        G#           Cm
  ngulinkeun rasa kacinta..

   G
  asih, nu mimiti..
    G#             Cm
  pukah teu puguh salah..
    A#             Cm
  pegat beurat duriat..
         G#              Cm
  anjeun mah jongjon miheman..

Music : Cm..Cm G#..G#..Cm

       G         G#             Cm
diri kuring.. ibarat cukang wahangan..
           G               G#        G
dipake meuntas.. pikeun nyorang paniatan..
        Fm                        Cm
batin sedih.. duh nyeri kaliwat saking..
  Cm   G      G#          G
peurih.. asa diturih ku hinis..
    G            Fm     A#       Cm
asa ditirug jajantung.. ngalanglayung..

Reff :
    G
  anjeun, datang deui..
      G#              Cm
  sanggeus meunang kanyeri..
         A#         Cm
  tapi hate teu narima..
       G#             Cm
  kanyeri.. asa can bari..
    G#       C#     Cm
  bongan.. anjeun tega..
        G#           Cm
  ngulinkeun rasa kacinta..

   G
  asih, nu mimiti..
    G#             Cm
  pukah teu puguh salah..
    A#             Cm
  pegat beurat duriat..
         G#              Cm
  anjeun mah jongjon miheman..
satadina.. sugan teh moal rek cidra..
boro betah.. mika nyaah mika cinta..
ka manehna.. kuring geus asa miboga..
geuning.. asih teh lain nu kuring..   
katresna gancang luncatna..
milih nu lian..

Music...

diri kuring.. ibarat cukang wahangan..
dipake meuntas.. pikeun nyorang paniatan..
batin sedih.. duh nyeri kaliwat saking..
peurih.. asa diturih ku hinis..
asa ditirug jajantung.. ngalanglayung..

Reff :
  anjeun, datang deui..
  sanggeus meunang kanyeri..
  tapi hate teu narima..
  kanyeri.. asa can bari..
  bongan.. anjeun tega..
  ngulinkeun rasa kacinta..

  asih, nu mimiti..
  pukah teu puguh salah..
  pegat beurat duriat..
  anjeun mah jongjon miheman..

Music...

diri kuring.. ibarat cukang wahangan..
dipake meuntas.. pikeun nyorang paniatan..
batin sedih.. duh nyeri kaliwat saking..
peurih.. asa diturih ku hinis..
asa ditirug jajantung.. ngalanglayung..

Reff :
  anjeun, datang deui..
  sanggeus meunang kanyeri..
  tapi hate teu narima..
  kanyeri.. asa can bari..
  bongan.. anjeun tega..
  ngulinkeun rasa kacinta..

  asih, nu mimiti..
  pukah teu puguh salah..
  pegat beurat duriat..
  anjeun mah jongjon miheman..
Information :
Title : "Pukah - Yayan Jatnika"
Artist : Yayan Jatnika,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title