Chord Piyambakan - Topik Sudirman | Inschord

Chord Piyambakan - Topik Sudirman

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Piyambakan - Topik Sudirman :

Lirik Piyambakan - Topik Sudirman :

       D     A             Bm
tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  F#m           G
rogoku pancen nggonamu
    F#m          Em          A
nanging kowe.. nggone wong liyo..
 G     F#m        B
aku yo mung iso nangis..
  Em                       A
loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
A7            D Dsus4 D Dsus4
teng pundi-pundi..

G 
aku wis nyobo lali
        Gm
kenanganku karo sliramu
       F#m
aku yo wis nyobo ikhlas..
           B
ngikhlaske kowe karo wong liyo..

        Em
nyatane ikhlas kuwi ra gampang..
       A
rono rene kesandung kenangan
        F#m
seprene aku ijek kelingan
         B
sayang saiki wis dadi mantan..
        Em 
sayang saiki wis dadi mantan..
   A                       A7
ra nyanding ning pelaminan..

Reff :
         D     A             Bm
  tak akoni.. atiku pancen nggonamu
    F#m           G
  rogoku pancen nggonamu
      F#m          Em          A
  nanging kowe.. nggone wong liyo..
   G     F#m        B
  aku yo mung iso nangis..
    Em                       A
  loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
  A7            D Dsus4 D Dsus4
  teng pundi-pundi..

Music : G Gm F#m B
        Em F#m G A

G           A
aku ra nyongko
       F#m         B
ngopo kowe milih lungo
        Em         A
pas aku sayang-sayange
        F#m        Bm
pas aku cinta-cintane
       Em
kowe milih ro wong liyo
           A
aku nang kene durung lilo..

Reff :
         D     A             Bm
  tak akoni.. atiku pancen nggonamu
    F#m           G
  rogoku pancen nggonamu
      F#m          Em          A
  nanging kowe.. nggone wong liyo..
   G     F#m        B
  aku yo mung iso nangis..
    Em                       A
  loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
  A7            D      D7
  teng pundi-pundi.. hoo..

         G     A             F#m
  tak akoni.. atiku pancen nggonamu
    Bm            Em
  rogoku pancen nggonamu
    A              D           D7
  nanging kowe.. nggone wong liyo..
          E         Gm
  aku yo mung iso nangis
    F#m         B
  loro dewe.. lungo dewe..

  Em         A
piyambakan.. teng pundi-pundi..
  Em         A
piyambakan.. teng pundi-pundi
  Em         A             D Dsus4
piyambakan.. teng pundi-pundi..

Outro : D Dsus4 D
tak akoni.. atiku pancen nggonamu
rogoku pancen nggonamu
nanging kowe.. nggone wong liyo..
aku yo mung iso nangis..
loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
teng pundi-pundi..

aku wis nyobo lali
kenanganku karo sliramu
aku yo wis nyobo ikhlas..
ngikhlaske kowe karo wong liyo..

nyatane ikhlas kuwi ra gampang..
rono rene kesandung kenangan
seprene aku ijek kelingan
sayang saiki wis dadi mantan..
sayang saiki wis dadi mantan..
ra nyanding ning pelaminan..

Reff :
  tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  rogoku pancen nggonamu
  nanging kowe.. nggone wong liyo..
  aku yo mung iso nangis..
  loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
  teng pundi-pundi..

Music...

aku ra nyongko
ngopo kowe milih lungo
pas aku sayang-sayange
pas aku cinta-cintane
kowe milih ro wong liyo
aku nang kene durung lilo..

Reff :
  tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  rogoku pancen nggonamu
  nanging kowe.. nggone wong liyo..
  aku yo mung iso nangis..
  loro dewe.. lungo dewe.. piyambakan..
  teng pundi-pundi.. hoo..

  tak akoni.. atiku pancen nggonamu
  rogoku pancen nggonamu
  nanging kowe.. nggone wong liyo..
  aku yo mung iso nangis
  loro dewe.. lungo dewe..

piyambakan.. teng pundi-pundi..
piyambakan.. teng pundi-pundi
piyambakan.. teng pundi-pundi..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title