Chord Pikir Keri - Via Vallen | Inschord

Chord Pikir Keri - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pikir Keri - Via Vallen :

Lirik Pikir Keri - Via Vallen :

Intro : Am F C G

Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G
Ra sah kakean alesan

Music : Am F C G

Am
 Iki ati du parkiran
                   F
maju mundur ra karuan
               F
Iki ati du layangan
                  C
tarik ulur sembarangan
                C
Nanging tresno iki
                 G
udu es teh plastikan
                G
Sing mbok cantelke
                   Am
lalu engkau tinggalkan
             Am
Janjimu koyo mendung
             F
ditunggu ora udan
              F
Tresnaku kesandung
              C
aku jebul kapusan
              C
Jodoh bakal tekan
              G
ora bakal kijolan
               G
Nek bejo yo mantenan
                 Am
nek ora tep syukuran

Am G     C   C
 Piker keri..
C-Bm-Am G     F
      piker keri..
     E
ketimbang loro ati..

Reff :
  Am                   F
   Yen gelem tak jak rabi
                       C
  Yen ra gelem tak jagongi
                          G
  Sing ra penting piker keri.. ooho..

  Am                    F
   Yen kowe gelem tak sayang
                      C
  Yo ojo mbok gawe bimbang
                   G
  Ra sah kakean alesan

Music : Am F C G

Am
 Nek iki pancen dalane
                 F
tak tompo opo anane
                    F
Gusti niku mboten sare
                     C
kowe kui seng jengkelke
            C
Abot dirasakne
              G
rakuat dibecakne
           G
Ra sah dipiker
                    Am
mbok miker seng liyane
                Am          F
Tresnoku seng gede mbok prekne
               F
Mbok golek liyane
                  C
seng nompo opo anane
                C
Mending cicel motor
              G
podo podo mumete
             G
Naning ono hasile
                  Am
ketimbang miker kowe

Am G     C   C
 Piker keri..
C-Bm-Am G     F
      piker keri..
     E
ketimbang loro ati..

Reff :
  Am                   F
   Yen gelem tak jak rabi
                       C
  Yen ra gelem tak jagongi
                          G
  Sing ra penting piker keri.. ooho..

  Am                    F
   Yen kowe gelem tak sayang
                      C
  Yo ojo mbok gawe bimbang
                   G
  Ra sah kakean alesan

  Am                   F
   Yen gelem tak jak rabi
                       C
  Yen ra gelem tak jagongi
                          G
  Sing ra penting piker keri.. ooho..

  Am                    F
   Yen kowe gelem tak sayang
                      C
  Yo ojo mbok gawe bimbang
                   G   Am
  Ra sah kakean alesan
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri..

Yen kowe gelem tak sayang
Yo ojo mbok gawe bimbang
Ra sah kakean alesan

Music...

Iki ati du parkiran
maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan
tarik ulur sembarangan
Nanging tresno iki
udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke
lalu engkau tinggalkan
Janjimu koyo mendung
ditunggu ora udan
Tresnaku kesandung
aku jebul kapusan
Jodoh bakal tekan
ora bakal kijolan
Nek bejo yo mantenan
nek ora tep syukuran

Piker keri..
piker keri..
ketimbang loro ati..

Reff :
  Yen gelem tak jak rabi
  Yen ra gelem tak jagongi
  Sing ra penting piker keri.. ooho..

  Yen kowe gelem tak sayang
  Yo ojo mbok gawe bimbang
  Ra sah kakean alesan

Music...

Nek iki pancen dalane
tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare
kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne
rakuat dibecakne
Ra sah dipiker
mbok miker seng liyane
Tresnoku seng gede mbok prekne
Mbok golek liyane
seng nompo opo anane
Mending cicel motor
podo podo mumete
Naning ono hasile
ketimbang miker kowe

Piker keri..
piker keri..
ketimbang loro ati..

Reff :
  Yen gelem tak jak rabi
  Yen ra gelem tak jagongi
  Sing ra penting piker keri.. ooho..

  Yen kowe gelem tak sayang
  Yo ojo mbok gawe bimbang
  Ra sah kakean alesan

  Yen gelem tak jak rabi
  Yen ra gelem tak jagongi
  Sing ra penting piker keri.. ooho..

  Yen kowe gelem tak sayang
  Yo ojo mbok gawe bimbang
  Ra sah kakean alesan

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title