Chord Piker Keri - WS Guntur | Inschord

Chord Piker Keri - WS Guntur

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Piker Keri - WS Guntur :

Lirik Piker Keri - WS Guntur :

Intro : Em C G D

Em                   C
 Yen gelem tak jak rabi
                     G
Yen ra gelem tak jagongi
                        D
Sing ra penting piker keri..

Em                    C
 Yen kowe gelem tak sayang
                    G
Ya ojo mbok gawe bimbang
                D
Rasah kakean alasan..

              Em C G D
hok'a hok'e.. ya..

Em
 Iki ati du parkiran
                   C
maju mundur ra karuan
               C
Iki ati du layangan
                  G
tarik ulur sembarangan
                G
Nanging tresno iki
                 D
udu es teh plastikan
                D
Sing mbok cantelke
                   Em
lalu engkau tinggalkan
             Em
Janjimu koyo mendung
             C
ditunggu ora udan
              C
Tresnaku kesandung
              G
aku jebul kapusan
             G
Jodo bakal tekan
              D
ora bakal kijolan
                 D
Nek bejo yo mantenan
                 Em
nek ora tep syukuran

  D     G   Bm-D-Em D     C
Piker keri..      piker keri..
     B
ketimbang loro ati
               Em
(hok'a hok'e.. ya..)

Reff :
                      C
  Yen gelem tak jak rabi
                       G
  Yen ra gelem tak jagongi
                          D
  Sing ra penting piker keri..
                 Em
  (hok'a hok'e.. ya..)
                       C
  Yen kowe gelem tak sayang
                      G
  Ya ojo mbok gawe bimbang
                  D
  Rasah kakean alasan..

Music : Em C G D

Em
 Nek iki pancen dalane
                 C
tak tompo opo anane
                    C
Gusti niku mboten sare
                     G
kowe kui seng jengkelke
           G                D
Abot dirasake rakuat dibecakne
           D
Rasah di pikir
                    Em
mbok mikir seng liyane
                Em
Tresnoku seng gede
         C
mbok prekne
               C
Mbok golek liyane
                  G
seng nompo opo anane
                 G
Mending nyicil motor
              D
podo podo mumete
                D
Nanging ono hasile
                  Em
ketimbang miker kowe

  D     G   Bm-D-Em D     C
Piker keri..      piker keri..
     B
ketimbang loro ati
               Em
(hok'a hok'e.. ya..)

Reff :
                      C
  Yen gelem tak jak rabi
                       G
  Yen ra gelem tak jagongi
                          D
  Sing ra penting piker keri..
                 Em
  (hok'a hok'e.. ya..)
                       C
  Yen kowe gelem tak sayang
                      G
  Ya ojo mbok gawe bimbang
                  D
  Rasah kakean alasan..

                 Em
  (hok'a hok'e.. ya..)

                      C
  Yen gelem tak jak rabi
                       G
  Yen ra gelem tak jagongi
                          D
  Sing ra penting piker keri..
                 Em
  (hok'a hok'e.. ya..)
                       C
  Yen kowe gelem tak sayang
                      G
  Ya ojo mbok gawe bimbang
                  D     Em
  Rasah kakean alasan..
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting piker keri..

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alasan..

hok'a hok'e.. ya..

Iki ati du parkiran
maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan
tarik ulur sembarangan
Nanging tresno iki
udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke
lalu engkau tinggalkan
Janjimu koyo mendung
ditunggu ora udan
Tresnaku kesandung
aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan
ora bakal kijolan
Nek bejo yo mantenan
nek ora tep syukuran

Piker keri.. piker keri..
ketimbang loro ati
(hok'a hok'e.. ya..)

Reff :
  Yen gelem tak jak rabi
  Yen ra gelem tak jagongi
  Sing ra penting piker keri..
  (hok'a hok'e.. ya..)
  Yen kowe gelem tak sayang
  Ya ojo mbok gawe bimbang
  Rasah kakean alasan..

Music...

Nek iki pancen dalane
tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare
kowe kui seng jengkelke
Abot dirasake rakuat dibecakne
Rasah di pikir
mbok mikir seng liyane
Tresnoku seng gede
mbok prekne
Mbok golek liyane
seng nompo opo anane
Mending nyicil motor
podo podo mumete
Nanging ono hasile
ketimbang miker kowe

Piker keri.. piker keri..
ketimbang loro ati
(hok'a hok'e.. ya..)

Reff :
  Yen gelem tak jak rabi
  Yen ra gelem tak jagongi
  Sing ra penting piker keri..
  (hok'a hok'e.. ya..)
  Yen kowe gelem tak sayang
  Ya ojo mbok gawe bimbang
  Rasah kakean alasan..

  (hok'a hok'e.. ya..)

  Yen gelem tak jak rabi
  Yen ra gelem tak jagongi
  Sing ra penting piker keri..
  (hok'a hok'e.. ya..)
  Yen kowe gelem tak sayang
  Ya ojo mbok gawe bimbang
  Rasah kakean alasan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title