Chord Perawan Kalimantan - Didi Kempot feat. Yan Vellia | Inschord

Chord Perawan Kalimantan - Didi Kempot feat. Yan Vellia

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Perawan Kalimantan - Didi Kempot feat. Yan Vellia :

Lirik Perawan Kalimantan - Didi Kempot feat. Yan Vellia :

Intro : Fm C# D# Fm
        Fm C# D# Fm

       Fm           A#m
rino wengi tansah kelingan
         D#         Fm
perawan ayu Kalimantan
         Fm              A#m
bantal guling tak sayang sayang
         D#           Fm
nganti koyo wong kedanan

          G#            D#
cempedhak mas dudu nongko
         D#               Fm
mbiyen cedhak ra wani kondho
          G#        D#
neng opo sliramu lungo
          A#m            Fm
ninggal mulih ra kondho kondho

Music : C# D# Fm

        Fm        A#m
saben dino aku ngelamun
       D#         Fm
tekan omah atiku bingung
         Fm         A#m
jane tresno ra wani nembung
       D#             Fm
rasane koyo wong linglung

        G#             D#
wangi wangi banyune sabun
        D#            Fm
tak rewangi adus kungkum
        G#         D#
trenaku ra bakal alum
        A#m           Fm
tak enteni yen mas'e purun..

Music : Fm A#m D# Fm
        D# Fm D# Fm

 Fm
aduh pak'e mak'e aduh..
          A#m
hatiku rindu kangen tenanan
            D#                 C#
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Fm
neng tanah sebrang..

Music : D# Fm

 Fm
aduh pak'e mak'e aduh..
          A#m
hatiku rindu kangen tenanan
            D#                 C#
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Fm
neng tanah sebrang..

              D#
beninge banyu kalimantan
                  C#
mbiyen sing tak ombe sayang
        C          C#       Fm
ngelingake naliko mbiyen kenalan..

       Fm           A#m
rino wengi tansah kelingan
         D#         Fm
perawan ayu Kalimantan
         Fm              A#m
bantal guling tak sayang sayang
         D#           Fm
nganti koyo wong kedanan

          G#            D#
cempedhak mas dudu nongko
         D#               Fm
mbiyen cedhak ra wani kondho
          G#        D#
neng opo sliramu lungo
          A#m            Fm
ninggal mulih ra kondho kondho

Music : Fm A#m D# Fm
        D# Fm D# Fm

 Fm
aduh pak'e mak'e aduh..
          A#m
hatiku rindu kangen tenanan
            D#                 C#
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Fm
neng tanah sebrang..

Music : D# Fm

 Fm
aduh pak'e mak'e aduh..
          A#m
hatiku rindu kangen tenanan
            D#                 C#
kangmasku pulang, kangmasku mulih
       Fm
neng tanah sebrang..

              D#
beninge banyu kalimantan
                  C#
mbiyen sing tak ombe sayang
        C          C#       Fm
ngelingake naliko mbiyen kenalan..

        Fm        A#m
saben dino aku ngelamun
       D#         Fm
tekan omah atiku bingung
         Fm         A#m
jane tresno ra wani nembung
       D#             Fm
rasane koyo wong linglung

        G#             D#
wangi wangi banyune sabun
        D#            Fm
tak rewangi adus kungkum
        G#         D#
trenaku ra bakal alum
        A#m             Fm
tak enteni yen mas'e purun..
        C#            Fm
tak enteni yen mas'e purun..
rino wengi tansah kelingan
perawan ayu Kalimantan
bantal guling tak sayang sayang
nganti koyo wong kedanan

cempedhak mas dudu nongko
mbiyen cedhak ra wani kondho
neng opo sliramu lungo
ninggal mulih ra kondho kondho

Music...

saben dino aku ngelamun
tekan omah atiku bingung
jane tresno ra wani nembung
rasane koyo wong linglung

wangi wangi banyune sabun
tak rewangi adus kungkum
trenaku ra bakal alum
tak enteni yen mas'e purun..

Music...

aduh pak'e mak'e aduh..
hatiku rindu kangen tenanan
kangmasku pulang, kangmasku mulih
neng tanah sebrang..

Music...

aduh pak'e mak'e aduh..
hatiku rindu kangen tenanan
kangmasku pulang, kangmasku mulih
neng tanah sebrang..

beninge banyu kalimantan
mbiyen sing tak ombe sayang
ngelingake naliko mbiyen kenalan..

rino wengi tansah kelingan
perawan ayu Kalimantan
bantal guling tak sayang sayang
nganti koyo wong kedanan

cempedhak mas dudu nongko
mbiyen cedhak ra wani kondho
neng opo sliramu lungo
ninggal mulih ra kondho kondho

Music...

aduh pak'e mak'e aduh..
hatiku rindu kangen tenanan
kangmasku pulang, kangmasku mulih
neng tanah sebrang..

Music...

aduh pak'e mak'e aduh..
hatiku rindu kangen tenanan
kangmasku pulang, kangmasku mulih
neng tanah sebrang..

beninge banyu kalimantan
mbiyen sing tak ombe sayang
ngelingake naliko mbiyen kenalan..

saben dino aku ngelamun
tekan omah atiku bingung
jane tresno ra wani nembung
rasane koyo wong linglung

wangi wangi banyune sabun
tak rewangi adus kungkum
trenaku ra bakal alum
tak enteni yen mas'e purun..
tak enteni yen mas'e purun..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title