Chord Pejuang LDR - Vivi Voletha | Inschord

Chord Pejuang LDR - Vivi Voletha

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pejuang LDR - Vivi Voletha :

Lirik Pejuang LDR - Vivi Voletha :

Intro : Fm Cm C# G#
        Fm Cm C# D#

 G#           Cm
aku sabar ngenteni
     Fm          Cm
sliramu nganti bali
      C#         G#
bakal tak eleng-eleng
      A#m          D#
janji sing kok ucapke..

   G#        Cm
saiki adoh paranmu
       Fm              Cm
ning kene iseh tak tunggu
     C#         G#
mugo wae enggal balimu
     A#m       D#
lan iso nepati janjimu..

Reff :
        Fm         Cm
  kabeh wes tak niati 
         C#        G#
  sak jroning ati iki
       Fm        Cm
  jogo nen roso iki
          C#        D#
  ojo nganti kowe lali..

        Fm         Cm
  mergo aku ning kene
        C#         G#
  tetep iseh ngenteni
         Fm        Cm
  nganti tekan balimu
       C#          D#
  ra bakal pindah ati..

Music : Fm Cm C# G#
        Fm Cm C# D#
        Fm Cm C# G#
        Fm Cm C# D#

 G#           Cm
aku sabar ngenteni
     Fm          Cm
sliramu nganti bali
      C#         G#
bakal tak eleng-eleng
      A#m          D#
janji sing kok ucapke..

   G#        Cm
saiki adoh paranmu
       Fm              Cm
ning kene iseh tak tunggu
     C#         G#
mugo wae enggal balimu
     A#m       D#
lan iso nepati janjimu..

Reff :
        Fm         Cm
  kabeh wes tak niati 
         C#        G#
  sak jroning ati iki
       Fm        Cm
  jogo nen roso iki
          C#        D#
  ojo nganti kowe lali..

        Fm         Cm
  mergo aku ning kene
        C#         G#
  tetep iseh ngenteni
         Fm        Cm
  nganti tekan balimu
       C#          D#
  ra bakal pindah ati..

        Fm         Cm
  kabeh wes tak niati 
         C#        G#
  sak jroning ati iki
       Fm        Cm
  jogo nen roso iki
          C#        D#
  ojo nganti kowe lali..

        Fm         Cm
  mergo aku ning kene
        C#         G#
  tetep iseh ngenteni
         Fm        Cm
  nganti tekan balimu
       C#          D#
  ra bakal pindah ati..

Outro : Fm Cm C# G#
        Fm Cm C# D# 
        G#
aku sabar ngenteni
sliramu nganti bali
bakal tak eleng-eleng
janji sing kok ucapke..

saiki adoh paranmu
ning kene iseh tak tunggu
mugo wae enggal balimu
lan iso nepati janjimu..

Reff :
  kabeh wes tak niati 
  sak jroning ati iki
  jogo nen roso iki
  ojo nganti kowe lali..

  mergo aku ning kene
  tetep iseh ngenteni
  nganti tekan balimu
  ra bakal pindah ati..

Music...

aku sabar ngenteni
sliramu nganti bali
bakal tak eleng-eleng
janji sing kok ucapke..

saiki adoh paranmu
ning kene iseh tak tunggu
mugo wae enggal balimu
lan iso nepati janjimu..

Reff :
  kabeh wes tak niati 
  sak jroning ati iki
  jogo nen roso iki
  ojo nganti kowe lali..

  mergo aku ning kene
  tetep iseh ngenteni
  nganti tekan balimu
  ra bakal pindah ati..

  kabeh wes tak niati 
  sak jroning ati iki
  jogo nen roso iki
  ojo nganti kowe lali..

  mergo aku ning kene
  tetep iseh ngenteni
  nganti tekan balimu
  ra bakal pindah ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title