Chord Pedot - Topik Sudirman | Inschord

Chord Pedot - Topik Sudirman

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pedot - Topik Sudirman :

Lirik Pedot - Topik Sudirman :

Intro : D Gm G Gm

   D          F#m     Bm   Am
mending awake dewe saiki pedot
 G          F#m  Em>  A
amargo wis ora cocok..
   D          F#      Bm   D
mending awake dewe saiki pedot
 G          F#m  Em>  A
amargo wis ora cocok..

   F#m      Bm     Em>      A
ra sah dipeksane hubungane dewe
 F#m       B        Em>         A
amargo nglarani.. siji lan sijine..

Reff :
  D        C#m F#
  lilakno aku..
              Bm          Am D G A
  ra sah mbok piker piker meneh..
  D        C#m F#
  iklasno aku..
          Bm         Am D
  ra usah nyoba bali meneh
  G        A  D     Gm
  pas aku iso lali..

   D          F#m     Bm   Am  D
mending awake dewe saiki pedot
 G          F#m  Em>  A G
amargo wis ora cocok..

F#m         Bm     Em>      A   G
ra sah dipeksane hubungane dewe
 F#m       Bm       C          A
amargo nglarani.. siji lan sijine..

Reff :
  D        C#m F#
  lilakno aku..
              Bm          Am D G A
  ra sah mbok piker piker meneh..
  D        C#m F#
  iklasno aku..
          Bm         Am D
  ra usah nyoba bali meneh
  G        A  D
  pas aku iso lali..

G       A        G     F#m Bm
 kowe paling tak tresnani
Em>          A   G      F#m  Bm
  neng jero ati mung siji kowe..
Em>              D
  teko kulonuwun lungone nglarani
Gm          A
kudu tak trimo..

Music : G  F#m  Em> A D
       E D#m C#m F#

Reff :
  B        A#m D#
  lilakno aku..
              G#m         F#m B E F#
  ra sah mbok piker piker meneh..
  B        A#m D#
  iklasno aku..
          G#m        F#m B
  ra usah nyoba bali meneh
  E        F# G    A
  pas aku iso lali..

  D        C#m F#
  lilakno aku..
              Bm          Am D G A
  ra sah mbok piker piker meneh..
  D        C#m F#
  iklasno aku..
          Bm         Am D
  ra usah nyoba bali meneh
  G        A  D
  pas aku iso lali..
  G        A  Bm   E
  pas aku iso lali..
  G        A      D  Gm G Gm D
  pas aku iso.. lali..
mending awake dewe saiki pedot
amargo wis ora cocok..
mending awake dewe saiki pedot
amargo wis ora cocok..

ra sah dipeksane hubungane dewe
amargo nglarani.. siji lan sijine..

Reff :
  lilakno aku..
  ra sah mbok piker piker meneh..
  iklasno aku..
  ra usah nyoba bali meneh
  pas aku iso lali..

mending awake dewe saiki pedot
amargo wis ora cocok..

ra sah dipeksane hubungane dewe
amargo nglarani.. siji lan sijine..

Reff :
  lilakno aku..
  ra sah mbok piker piker meneh..
  iklasno aku..
  ra usah nyoba bali meneh
  pas aku iso lali..

kowe paling tak tresnani
neng jero ati mung siji kowe..
teko kulonuwun lungone nglarani
kudu tak trimo..

Music...

Reff :
  lilakno aku..
  ra sah mbok piker piker meneh..
  iklasno aku..
  ra usah nyoba bali meneh
  pas aku iso lali..

  lilakno aku..
  ra sah mbok piker piker meneh..
  iklasno aku..
  ra usah nyoba bali meneh
  pas aku iso lali..
  pas aku iso lali..
  pas aku iso.. lali..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title