Chord Paringono Sabar - Wawan Sudjono | Inschord

Chord Paringono Sabar - Wawan Sudjono

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Paringono Sabar - Wawan Sudjono :

Lirik Paringono Sabar - Wawan Sudjono :

Intro : C G Am
        F G C
        Dm G Em A
        Dm G C

 C           G       Am
opo kowe wes ora kelingan..
     F         G        C
karo janjimu naliko pacaran..
   Dm           G
ra bakal ninggalke..
         Em       A
senadyan akeh pacoban..
        Dm
angon roso sayang
       G         C    G
nganti ing pelaminan..

      C          G         Am
jebul janjimu ra biso di gugu..
        F         G           C
wes tak pasrahke urip lan matiku..
Dm        G         Em           A
janjimu biyen.. ora bakal ninggalke..
        Dm
nanging nyatane
        G            C
janjimu amung ing lambe..

Reff :
         F        G             Em
  duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
    A       Dm
  paringono sabar..
          G             C
  Gusti ampun ngantos ambyar..
       F             G          Em
  lakonku.. sing wes kesel berjuang..
       A           Dm
  sing wes kebacut sayang
        G             C
  tapi aku dia tinggalkan..

Music : F G Em A Dm G C C7
        F G Em A Dm G C

      C          G         Am
jebul janjimu ra biso di gugu..
        F         G           C
wes tak pasrahke urip lan matiku..
Dm        G         Em           A
janjimu biyen.. ora bakal ninggalke..
        Dm
nanging nyatane
        G            C
janjimu amung ing lambe..

Reff :
         F        G             Em
  duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
    A       Dm
  paringono sabar..
          G             C
  Gusti ampun ngantos ambyar..
       F             G          Em
  lakonku.. sing wes kesel berjuang..
       A           Dm
  sing wes kebacut sayang
        G             C
  tapi aku dia tinggalkan..

         F        G             Em
  duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
    A       Dm
  paringono sabar..
          G             C
  Gusti ampun ngantos ambyar..
       F             G          Em
  lakonku.. sing wes kesel berjuang..
       A           Dm
  sing wes kebacut sayang
        G             C
  tapi aku dia tinggalkan..
opo kowe wes ora kelingan..
karo janjimu naliko pacaran..
ra bakal ninggalke..
senadyan akeh pacoban..
angon roso sayang
nganti ing pelaminan..

jebul janjimu ra biso di gugu..
wes tak pasrahke urip lan matiku..
janjimu biyen.. ora bakal ninggalke..
nanging nyatane
janjimu amung ing lambe..

Reff :
  duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  paringono sabar..
  Gusti ampun ngantos ambyar..
  lakonku.. sing wes kesel berjuang..
  sing wes kebacut sayang
  tapi aku dia tinggalkan..

Music...

jebul janjimu ra biso di gugu..
wes tak pasrahke urip lan matiku..
janjimu biyen.. ora bakal ninggalke..
nanging nyatane
janjimu amung ing lambe..

Reff :
  duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  paringono sabar..
  Gusti ampun ngantos ambyar..
  lakonku.. sing wes kesel berjuang..
  sing wes kebacut sayang
  tapi aku dia tinggalkan..

  duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  paringono sabar..
  Gusti ampun ngantos ambyar..
  lakonku.. sing wes kesel berjuang..
  sing wes kebacut sayang
  tapi aku dia tinggalkan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title