Lirik & Chord Lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan - Via Vallen | Inschord

Lirik & Chord Lagu Pantai Papuma Dadi Kenangan - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pantai Papuma Dadi Kenangan - Via Vallen :

Lirik Pantai Papuma Dadi Kenangan - Via Vallen :

Intro : F# A#m B C#

F#         A#m
 Nyawang fotomu
B                C#
 Kroso kangen atiku
F#           A#m
 Tambah soyo jeru
B              C#
 Ono ning batinku

F#              A#m
 Aku kelingan nalikane kowe
B                     C#
 Arep lungo ninggalke aku
F#
 Ning pasir putih
    A#m
tak pendem tresnoku
B
 Nganti kapan sanggup
        C#
aku ngenteni tekomu..

Reff :
  F#             A#m
   Pantai Papuma dadi kenangan
  B              C#
   Tresnoku iki ora bakal ilang
  F#              A#m
   Gedene ombak segoro
  B            C#
   Ning laut kidul watu ulo
  F#                 A#m
   Nggawe atiku soyo nelongso
  B                 C#
   Tresnoku iki wes kok gowo lungo

  F#               A#m
   Pantai Papuma dadi kenangan
  B              C#
   Tresnoku iki ora bakal ilang
  F#              A#m
   Gedene ombak segoro
  B                  C#
   Ning laut kidul watu ulo
  F#                 A#m
   Nggawe atiku soyo nelongso
  B                 C#
   Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Music : F# A#m B C#

F#         A#m
 Nyawang fotomu
B                C#
 Kroso kangen atiku
F#           A#m
 Tambah soyo jeru
B              C#
 Ono ning batinku

F#              A#m
 Aku kelingan nalikane kowe
B                     C#
 Arep lungo ninggalke aku
F#
 Ning pasir putih
    A#m
tak pendem tresnoku
B
 Nganti kapan sanggup
        C#
aku ngenteni tekomu..

Reff :
  F#             A#m
   Pantai Papuma dadi kenangan
  B              C#
   Tresnoku iki ora bakal ilang
  F#              A#m
   Gedene ombak segoro
  B            C#
   Ning laut kidul watu ulo
  F#                 A#m
   Nggawe atiku soyo nelongso
  B                 C#
   Tresnoku iki wes kok gowo lungo

  F#               A#m
   Pantai Papuma dadi kenangan
  B              C#
   Tresnoku iki ora bakal ilang
  F#              A#m
   Gedene ombak segoro
  B                  C#
   Ning laut kidul watu ulo
  F#                 A#m
   Nggawe atiku soyo nelongso
  B                 C#             F#
   Tresnoku iki wes kok gowo lungo..
Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih
tak pendem tresnoku
Nganti kapan sanggup
aku ngenteni tekomu..

Reff :
  Pantai Papuma dadi kenangan
  Tresnoku iki ora bakal ilang
  Gedene ombak segoro
  Ning laut kidul watu ulo
  Nggawe atiku soyo nelongso
  Tresnoku iki wes kok gowo lungo

  Pantai Papuma dadi kenangan
  Tresnoku iki ora bakal ilang
  Gedene ombak segoro
  Ning laut kidul watu ulo
  Nggawe atiku soyo nelongso
  Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Music...

Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih
tak pendem tresnoku
Nganti kapan sanggup
aku ngenteni tekomu..

Reff :
  Pantai Papuma dadi kenangan
  Tresnoku iki ora bakal ilang
  Gedene ombak segoro
  Ning laut kidul watu ulo
  Nggawe atiku soyo nelongso
  Tresnoku iki wes kok gowo lungo

  Pantai Papuma dadi kenangan
  Tresnoku iki ora bakal ilang
  Gedene ombak segoro
  Ning laut kidul watu ulo
  Nggawe atiku soyo nelongso
  Tresnoku iki wes kok gowo lungo..
Information :
Title : "Pantai Papuma Dadi Kenangan - Via Vallen"
Artist : Via Vallen,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title