Chord Pamit Rabi - Xaluna feat. Danty DKCK | Inschord

Chord Pamit Rabi - Xaluna feat. Danty DKCK

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pamit Rabi - Xaluna feat. Danty DKCK :

Lirik Pamit Rabi - Xaluna feat. Danty DKCK :

Intro : F C Dm C
        A# F Gm C
        F..

 F                 A#
sak tenane aku ora ikhlas
  C                      F
ngeculke tresnamu ilang bablas
Dm
gawe loro seng mungkin
 Gm
ora bakal mari
C               F   C
atimu ajur aku reti..

F                   A#
kabeh iki ora tak karepke
C                         F
nanging gusti nduduhke takdire
Dm
crito tresno cukup
      Gm
tekan semene kangmas
        C                 F      C
njaluk tulung lilakno lan ikhlas..

A#
 mergo wong tuaku
A#m
 ora paring restu
F      C        Dm
kanggo aku lan kowe
A#        C
 aku iso piye..

Reff :
       F        C
  lalekno ikhlasno
  Dm         C
  aku disanding karo
       A#    F
  tresno liyo
     Gm            C
  pilihane wong tuaku
      F      C
  goleko ganti
  Dm             F
  tresno seng luwih suci
    A#    F
  seko aku kangmas
  Gm      C    F  C
   aku pamit rabi..

F
 ra ngiro kue lungo ninggalke awakku
A#
 telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
C
 perih ngenes rasane hubungan wes remuk
F
 retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
Dm
 wong tuamu seng mekso kowe ninggalne aku
Gm
 nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
C
 kowe bakal disanding priyo seng dudu aku
F
 mbok pikir sitik sepiro larane atiku

A#
 mergo wong tuaku
A#m
 ora paring restu
F      C        Dm
kanggo aku lan kowe
A#        C
 aku iso piye..

Reff :
       F        C
  lalekno ikhlasno
  Dm         C
  aku disanding karo
       A#    F
  tresno liyo
     Gm            C
  pilihane wong tuaku
      F      C
  goleko ganti
  Dm             F
  tresno seng luwih suci
    A#    F
  seko aku kangmas
  Gm      C    F  C
   aku pamit rabi..

    F
aku kelangan kowe
                             A#
seng tahunan bareng seneng susah
harapan pupus sudah
                C
karena kau menikah
                                  F
ora ro aku seng jelas sayang ro kowe
kabeh wes tak wenehke
                     Dm
kok aku ra oleh restune
                             Gm
aku sadari ku tak punya apa-apa
hanya tulus cinta
                  C
bukan gelimang harta
mungkin bapak ibumu
                  F
bener ora ngerestoni
demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

A#
 mergo wong tuaku
A#m
 ora paring restu
F      C        Dm
kanggo aku lan kowe
A#        C
 aku iso piye..

Reff :
       F        C
  lalekno ikhlasno
  Dm         C
  aku disanding karo
       A#    F
  tresno liyo
     Gm            C
  pilihane wong tuaku
      F      C
  goleko ganti
  Dm             F
  tresno seng luwih suci
    A#    F
  seko aku kangmas
  Gm      C    F  C
   aku pamit rabi..

       F    C
  pangapurakno
  Dm   C
  aku ora iso
      A#        F
  mbacutke lakuku
       Gm        C
  ro kowe dadi siji
       F     C
  sengitono aku
     Dm        C  
  jembarno atimu kangmas
  A#     F  Gm   C     F C F
  aa.. aku.. pamit rabi..
sak tenane aku ora ikhlas
ngeculke tresnamu ilang bablas
gawe loro seng mungkin
ora bakal mari
atimu ajur aku reti..

kabeh iki ora tak karepke
nanging gusti nduduhke takdire
crito tresno cukup
tekan semene kangmas
njaluk tulung lilakno lan ikhlas..

mergo wong tuaku
ora paring restu
kanggo aku lan kowe
aku iso piye..

Reff :
  lalekno ikhlasno
  aku disanding karo
  tresno liyo
  pilihane wong tuaku
  goleko ganti
  tresno seng luwih suci
  seko aku kangmas
  aku pamit rabi..

ra ngiro kue lungo ninggalke awakku
telung tahun suwene mung dadi kisah sendu
perih ngenes rasane hubungan wes remuk
retio dek impi impiku kabeh dadi ambruk
wong tuamu seng mekso kowe ninggalne aku
nyenggol ati kroso perih krungu kabarmu
kowe bakal disanding priyo seng dudu aku
mbok pikir sitik sepiro larane atiku

mergo wong tuaku
ora paring restu
kanggo aku lan kowe
aku iso piye..

Reff :
  lalekno ikhlasno
  aku disanding karo
  tresno liyo
  pilihane wong tuaku
  goleko ganti
  tresno seng luwih suci
  seko aku kangmas
  aku pamit rabi..

aku kelangan kowe
seng tahunan bareng seneng susah
harapan pupus sudah
karena kau menikah
ora ro aku seng jelas sayang ro kowe
kabeh wes tak wenehke
kok aku ra oleh restune
aku sadari ku tak punya apa-apa
hanya tulus cinta
bukan gelimang harta
mungkin bapak ibumu
bener ora ngerestoni
demi bahagiamu ku ikhlas keloro ati

mergo wong tuaku
ora paring restu
kanggo aku lan kowe
aku iso piye..

Reff :
  lalekno ikhlasno
  aku disanding karo
  tresno liyo
  pilihane wong tuaku
  goleko ganti
  tresno seng luwih suci
  seko aku kangmas
  aku pamit rabi..

  pangapurakno
  aku ora iso
  mbacutke lakuku
  ro kowe dadi siji
  sengitono aku
  jembarno atimu kangmas
  aa.. aku.. pamit rabi..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title