Chord Pamit Bali - Wafi Singsing | Inschord

Chord Pamit Bali - Wafi Singsing

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pamit Bali - Wafi Singsing :

Lirik Pamit Bali - Wafi Singsing :

Intro : D Bm G A

  D
pikiranku mlayu..
     Bm
ning sandinge waktu
  G
tanganmu tak gandeng
  D        A
manise guyumu

   D              -A/C#
wektu muter cepet..
  Bm             -A
mikir soyo ruwet..
 G
urip kudu mlaku..
     A
orak ono sing kleru

     F#m
ngadepi kabeh iki
            Bm
sing soyo nglarani..
         G
kowe tak semayani
      A
aku hurung wani..

Reff :
        G          A
  aku lilo.. aku melu ndedungo
         D       A      Bm
  mugi bahagio tekane tuwo..
   A      G            A
  arepo loro.. aku nerimo..
              D                 D7
  segede kuwi aku banget le tresno..

          G          A
  sadar diri.. aku durung wani..
          F#m         Bm
  penjalukku.. mung siji..
  A         G
  ngapuromu sing gedi..
   A          D
  aku pamit bali..

Music : G A D A/C# Bm A
        G A D..

  D
pikiranku mlayu..
     Bm
ning sandinge waktu
  G
tanganmu tak gandeng
  D        A
manise guyumu

   D
wektu muter cepet..
  Bm
mikir soyo ruwet..
 G
urip kudu mlaku..
     A
orak ono sing kleru

     F#m
ngadepi kabeh iki
            Bm
sing soyo nglarani..
         G
kowe tak semayani
      A
aku hurung wani..

Reff :
        G          A
  aku lilo.. aku melu ndedungo
         D       A      Bm
  mugi bahagio tekane tuwo..
   A      G            A
  arepo loro.. aku nerimo..
              D                 D7
  segede kuwi aku banget le tresno..

          G          A
  sadar diri.. aku durung wani..
          F#m         Bm
  penjalukku.. mung siji..
  A         G
  ngapuromu sing gedi..
   A          D
  aku pamit bali..
pikiranku mlayu..
ning sandinge waktu
tanganmu tak gandeng
manise guyumu

wektu muter cepet..
mikir soyo ruwet..
urip kudu mlaku..
orak ono sing kleru

ngadepi kabeh iki
sing soyo nglarani..
kowe tak semayani
aku hurung wani..

Reff :
  aku lilo.. aku melu ndedungo
  mugi bahagio tekane tuwo..
  arepo loro.. aku nerimo..
  segede kuwi aku banget le tresno..

  sadar diri.. aku durung wani..
  penjalukku.. mung siji..
  ngapuromu sing gedi..
  aku pamit bali..

Music...

pikiranku mlayu..
ning sandinge waktu
tanganmu tak gandeng
manise guyumu

wektu muter cepet..
mikir soyo ruwet..
urip kudu mlaku..
orak ono sing kleru

ngadepi kabeh iki
sing soyo nglarani..
kowe tak semayani
aku hurung wani..

Reff :
  aku lilo.. aku melu ndedungo
  mugi bahagio tekane tuwo..
  arepo loro.. aku nerimo..
  segede kuwi aku banget le tresno..

  sadar diri.. aku durung wani..
  penjalukku.. mung siji..
  ngapuromu sing gedi..
  aku pamit bali..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title