Chord Pamer Bojo - Via Vallen | Inschord

Chord Pamer Bojo - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pamer Bojo - Via Vallen :

Lirik Pamer Bojo - Via Vallen :

Intro : D G D
        Bm F#m
        G A F#m Bm
        G A D

        D         G              D
koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Bm                 F#m
rino wengi atiku rasane peteng
G          A      F#m      Bm
tansah kelingan.. kepengen nyawang
    G       Em       A
sedelo wae uwis emoh tenan

Music : G A

      D            G         D
cidro janji tegane kowe ngapusi
            Bm                  F#m
nganti seprene suwene aku ngenteni
G           A       F#m     Bm
nangis batinku.. nggrantes uripku
        Em         A          D
teles kebes netes eluh ning dadaku

Music : Bm F#m G D
        Bm F#m G A D       A
                    (o a o e..)

  D          F#m
dudu klambi anyar
             G
sing ning njero lemariku
  Em
nanging bojo anyar
            A
sing mbok pamerke ning aku

Music : G A D

  D        F#m
dudu wangi mawar
           G
sing tak sawang ning mripatku
  Em
nanging kowe lali
         A
nglarani wong koyo aku

G          A
ning opo seneng aku
F#m             Bm
yen mung nggawe laraku
Em         A             D     A
pamer bojo anyar ning ngarepku

      D            G         D
cidro janji tegane kowe ngapusi
            Bm                  F#m
nganti seprene suwene aku ngenteni
G           A       F#m     Bm
nangis batinku.. nggrantes uripku
        Em         A          D
teles kebes netes eluh ning dadaku

Music : Bm F#m G D
        Bm F#m G A D       A
                    (o a o e..)

  D          F#m
dudu klambi anyar
             G
sing ning njero lemariku
  Em
nanging bojo anyar
            A
sing mbok pamerke ning aku

Music : G A D

  D        F#m
dudu wangi mawar
           G
sing tak sawang ning mripatku
  Em
nanging kowe lali
         A
nglarani wong koyo aku

G          A
ning opo seneng aku
F#m             Bm
yen mung nggawe laraku
Em         A             D
pamer bojo anyar ning ngarepku

G          A
ning opo seneng aku
F#m             Bm
yen mung nggawe laraku
Em         A             D
pamer bojo anyar ning ngarepku..
koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan.. kepengen nyawang
sedelo wae uwis emoh tenan

Music...

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku.. nggrantes uripku
teles kebes netes eluh ning dadaku

Music...

dudu klambi anyar
sing ning njero lemariku
nanging bojo anyar
sing mbok pamerke ning aku

Music...

dudu wangi mawar
sing tak sawang ning mripatku
nanging kowe lali
nglarani wong koyo aku

ning opo seneng aku
yen mung nggawe laraku
pamer bojo anyar ning ngarepku

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku.. nggrantes uripku
teles kebes netes eluh ning dadaku

Music...

dudu klambi anyar
sing ning njero lemariku
nanging bojo anyar
sing mbok pamerke ning aku

Music...

dudu wangi mawar
sing tak sawang ning mripatku
nanging kowe lali
nglarani wong koyo aku

ning opo seneng aku
yen mung nggawe laraku
pamer bojo anyar ning ngarepku

ning opo seneng aku
yen mung nggawe laraku
pamer bojo anyar ning ngarepku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title