Chord Pacobaning Urip - Vita KDI | Inschord

Chord Pacobaning Urip - Vita KDI

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Pacobaning Urip - Vita KDI :

Lirik Pacobaning Urip - Vita KDI :

Intro : A#  Dm  Gm
        D#  F  A# F

      A#                 Dm
kok koyongene abot sanggane
      D#      F           A#
yen lagi dadi wong ora ndue
    D#          F
tak rewangi mbendino
    A#         Gm
nyambut gawe rekoso
  A#        F          A#  F
nanging kayane rak sepiro

       A#                   Dm
tansah nelongso rasaning atiku
     D#          F           A#
yen aku kelingan marang sliramu
    D#       F
wes semono suwene
   A#          Gm
anggonku mikir kowe
   A#        F          A#  F
tansah agawe bingung atiku

Reff :
  F                     D#         A#
  rino klawan wengi aku tansah memuji
  F        D#           A#
  memuji marang kersane gusti
  F                      D#         A#
  mugo kang kuoso inggal maringi margo
       A#        F          A#  F
  kowe lan aku biso urip mulyo

Music : A#  Dm  D# F A#
        D# F A# Gm
        A# F A# F

      A#                 Dm
kok koyongene abot sanggane
      D#      F           A#
yen lagi dadi wong ora ndue
    D#          F
tak rewangi mbendino
    A#         Gm
nyambut gawe rekoso
  A#        F          A#  F
nanging kayane rak sepiro

       A#                   Dm
tansah nelongso rasaning atiku
     D#          F           A#
yen aku kelingan marang sliramu
    D#       F
wes semono suwene
   A#          Gm
anggonku mikir kowe
   A#        F          A#  F
tansah agawe bingung atiku

Reff :
  F                     D#         A#
  rino klawan wengi aku tansah memuji
  F        D#           A#
  memuji marang kersane gusti
  F                      D#         A#
  mugo kang kuoso inggal maringi margo
       A#        F          A#  F
  kowe lan aku biso urip mulyo

       A#        F          F#   G#   A#
  kowe lan aku biso urip mulyo
kok koyongene abot sanggane
yen lagi dadi wong ora ndue
tak rewangi mbendino
nyambut gawe rekoso
nanging kayane rak sepiro

tansah nelongso rasaning atiku
yen aku kelingan marang sliramu
wes semono suwene
anggonku mikir kowe
tansah agawe bingung atiku

Reff :
  rino klawan wengi aku tansah memuji
  memuji marang kersane gusti
  mugo kang kuoso inggal maringi margo
  kowe lan aku biso urip mulyo

Music...

kok koyongene abot sanggane
yen lagi dadi wong ora ndue
tak rewangi mbendino
nyambut gawe rekoso
nanging kayane rak sepiro

tansah nelongso rasaning atiku
yen aku kelingan marang sliramu
wes semono suwene
anggonku mikir kowe
tansah agawe bingung atiku

Reff :
  rino klawan wengi aku tansah memuji
  memuji marang kersane gusti
  mugo kang kuoso inggal maringi margo
  kowe lan aku biso urip mulyo

  kowe lan aku biso urip mulyo

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title