Chord Ora Pantes - Xaluna | Inschord

Chord Ora Pantes - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ora Pantes - Xaluna :

Lirik Ora Pantes - Xaluna :

Intro : G A D..

             G
susah tak lakoni
              A
abot tak rasakke
                 D
yen aku berjuang dewe
Bm              Em
 dongaku nggo kowe
                   A
perhatianku nggo kowe
                 D
neng ra ono balesane..

              G
ngempet loro meneh
              A
awan bengi ku gemati
           D
neng kowe luweh
Bm           Em
 aku seng salah
          A
tiwas aku jeru
                       D     D7
du tresnaku seng mbok tunggu..

Reff :
  G             A
  ku sadar aku ora pantes
          F#m
  nduweni atimu
                 Bm     B
  lan dadi konco uripmu
      Em         A
  aku ra iso nuruti kabeh
                D      D7
  seng dadi penjalokmu..

  G             A
  saiki batinku ke iris
             F#m
  neng njero atimu
                  Bm        B
  jenengku wes ra tok tulis
            Em
  yo mung siji njalokku
         A
  tak ilang..
              D       D7
  tulung kenangen aku..

Music : G A D -C#m Bm
        Em A D D7

Spoke :
aku i bingung..
seng mbok golekki ki wong seng kepiye to
nguyak ki ono kesele lho
wes aku mandek ngarep-ngarep atimu
uyaken donyamu dewe kono
sesuk nek kowe kelaran
rasah sambat ro aku
kui mungkin karma mu
kowe bakal ngrasakke
opo seng tak rasakke saiki
yowes!

              G
ngempet loro meneh
              A
awan bengi ku gemati
          D          Bm
nanging kowe tetep luweh
     Em                  A
aku seng salah tiwas aku jeru
                       D     D7
du tresnaku seng mbok tunggu..

Reff :
  G             A
  ku sadar aku ora pantes
          F#m
  nduweni atimu
                 Bm     B
  lan dadi konco uripmu
      Em         A
  aku ra iso nuruti kabeh
                D      D7
  seng dadi penjalokmu..

  G             A
  saiki batinku ke iris
             F#m
  neng njero atimu
                  Bm        B
  jenengku wes ra tok tulis
            Em
  yo mung siji njalokku
         A
  tak ilang..
              D       D7
  tulung kenangen aku..

  G          A
  abot pisah karo kowe
          F#m
  ngguang crito asmoro
             Bm     B
  mung tekan semene
      Em
  ra iso di pekso
    A            D        D7
  lilo.. sayang aku lungo..
      Em
  ra iso di pekso
    A            D
  lilo.. sayang aku lungo..
susah tak lakoni
abot tak rasakke
yen aku berjuang dewe
dongaku nggo kowe
perhatianku nggo kowe
neng ra ono balesane..

ngempet loro meneh
awan bengi ku gemati
neng kowe luweh
aku seng salah
tiwas aku jeru
du tresnaku seng mbok tunggu..

Reff :
  ku sadar aku ora pantes
  nduweni atimu
  lan dadi konco uripmu
  aku ra iso nuruti kabeh
  seng dadi penjalokmu..

  saiki batinku ke iris
  neng njero atimu
  jenengku wes ra tok tulis
  yo mung siji njalokku
  tak ilang..
  tulung kenangen aku..

Music...

Spoke :
aku i bingung..
seng mbok golekki ki wong seng kepiye to
nguyak ki ono kesele lho
wes aku mandek ngarep-ngarep atimu
uyaken donyamu dewe kono
sesuk nek kowe kelaran
rasah sambat ro aku
kui mungkin karma mu
kowe bakal ngrasakke
opo seng tak rasakke saiki
yowes!

ngempet loro meneh
awan bengi ku gemati
nanging kowe tetep luweh
aku seng salah tiwas aku jeru
du tresnaku seng mbok tunggu..

Reff :
  ku sadar aku ora pantes
  nduweni atimu
  lan dadi konco uripmu
  aku ra iso nuruti kabeh
  seng dadi penjalokmu..

  saiki batinku ke iris
  neng njero atimu
  jenengku wes ra tok tulis
  yo mung siji njalokku
  tak ilang..
  tulung kenangen aku..

  abot pisah karo kowe
  ngguang crito asmoro
  mung tekan semene
  ra iso di pekso
  lilo.. sayang aku lungo..
  ra iso di pekso
  lilo.. sayang aku lungo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title