Chord Ora Ngemis Bali - Xaluna | Inschord

Chord Ora Ngemis Bali - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ora Ngemis Bali - Xaluna :

Lirik Ora Ngemis Bali - Xaluna :

Intro : G A F#m B
        Em A D A

D        F#m       Bm  A
piye kahanan..mu saiki..
     G                   A
wong sing.. uwes nutup dalan..
          F#m      Bm
dalanku nggenahke atimu
        F#m        Bm
dalanku ngerti kahananmu
        Em                    A
ngertio jenengmu.. isih tak sebut..
             D      A
ning saben dongaku..

D          E     C#m             F#m
 emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
Bm         Em          A
nangismu.. wes ora tak rungokke..
D         E     C#m        F#m
 mesakno atimu.. goleko gantiku
            Bm
Gusti wis nggariske..
 E                A
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
            D              E
  opo salah aku kelingan kowe
      C#m       F#m
  aku ra ngemis bali
             Bm
  mung perih ning ati
   E           A        A7
  isih teles.. durung mari..

              D        E
  nguyak kowe aku menyerah..
         C#m   F#m
  legowo atiku pasrah
            Bm               E
  ku sing susah.. koe sing bungah..
         A
  wes yo wes lah..

Music : D E C#m F#m F#
        Bm E A E..

    A
wes suwe wektune
         A
kowe ninggal aku budal
  F#m
nikah di jodohke 
           F#m
leh ku ngroso setengah modar
Bm
rabimu mbiyen
           Bm
nyisani crito sing rung rampung
  E
kelangan tresnamu
      E
roso ati tansah gempung..

  A
salahku nggon endi
        A
yen aku terus kelingan
  F#m
jenenge kenangan
      F#m
ora cepet bablas ilang
    Bm
senadyan jero ati
        Bm
jalok kowe iso bali
  E
bubar yo wes bubar
       E               A
jaremu aku wes ra berarti..

D          E     C#m             F#m
 emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
Bm         Em          A
nangismu.. wes ora tak rungokke..
D         E     C#m        F#m
 mesakno atimu.. goleko gantiku
            Bm
Gusti wis nggariske..
 E                A
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
            D              E
  opo salah aku kelingan kowe
      C#m       F#m
  aku ra ngemis bali
             Bm
  mung perih ning ati
   E           A        A7
  isih teles.. durung mari..

              D        E
  nguyak kowe aku menyerah..
         C#m   F#m
  legowo atiku pasrah
            Bm               E
  ku sing susah.. koe sing bungah..
         A
  wes yo wes lah..

D   E                  C#m      F#m
 arepo kowe nangis sak sero-serone..
Bm        C#       F#m  F#
aku tetep ra milih kowe..
Bm   E         C#m       F#m
 lereno nyikso batinmu saben dino
   Bm       E           A
ngeleng aku mung nambah loro..

Reff :
            D              E
  opo salah aku kelingan kowe
      C#m       F#m
  aku ra ngemis bali
             Bm
  mung perih ning ati
   E           A        A7
  isih teles.. durung mari..

              D        E
  nguyak kowe aku menyerah..
         C#m   F#m
  legowo atiku pasrah
            Bm               E
  ku sing susah.. koe sing bungah..
         A
  wes yo wes lah..

            D              E
  opo salah aku kelingan kowe (salah tenan)
      C#m       F#m
  aku ra ngemis bali (aku wes ro wonge)
             Bm
  mung perih ning ati
   E          A         A7
  isih teles.. durung mari..
  (tulung rasah bali)

              D        E
  nguyak kowe aku menyerah..
  (rasah nguyak aku)
         C#m   F#m
  legowo atiku pasrah (aku du jodomu)
            Bm               E
  ku sing susah.. koe sing bungah..
         A
  wes yo wes lah.. (wes yo wes lah)

          Bm                 E
  ku seng susah.. koe seng bungah..
         A
  wes yo wes lah..
piye kahanan..mu saiki..
wong sing.. uwes nutup dalan..
dalanku nggenahke atimu
dalanku ngerti kahananmu
ngertio jenengmu.. isih tak sebut..
ning saben dongaku..

emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
nangismu.. wes ora tak rungokke..
mesakno atimu.. goleko gantiku
Gusti wis nggariske..
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
  opo salah aku kelingan kowe
  aku ra ngemis bali
  mung perih ning ati
  isih teles.. durung mari..

  nguyak kowe aku menyerah..
  legowo atiku pasrah
  ku sing susah.. koe sing bungah..
  wes yo wes lah..

Music...

wes suwe wektune
kowe ninggal aku budal
nikah di jodohke 
leh ku ngroso setengah modar
rabimu mbiyen
nyisani crito sing rung rampung
kelangan tresnamu
roso ati tansah gempung..

salahku nggon endi
yen aku terus kelingan
jenenge kenangan
ora cepet bablas ilang
senadyan jero ati
jalok kowe iso bali
bubar yo wes bubar
jaremu aku wes ra berarti..

emanen wektumu.. tulung lalekno aku..
nangismu.. wes ora tak rungokke..
mesakno atimu.. goleko gantiku
Gusti wis nggariske..
aku.. kowe.. dewe-dewe..

Reff :
  opo salah aku kelingan kowe
  aku ra ngemis bali
  mung perih ning ati
  isih teles.. durung mari..

  nguyak kowe aku menyerah..
  legowo atiku pasrah
  ku sing susah.. koe sing bungah..
  wes yo wes lah..

arepo kowe nangis sak sero-serone..
aku tetep ra milih kowe..
lereno nyikso batinmu saben dino
ngeleng aku mung nambah loro..

Reff :
  opo salah aku kelingan kowe
  aku ra ngemis bali
  mung perih ning ati
  isih teles.. durung mari..

  nguyak kowe aku menyerah..
  legowo atiku pasrah
  ku sing susah.. koe sing bungah..
  wes yo wes lah..

  opo salah aku kelingan kowe (salah tenan)
  aku ra ngemis bali (aku wes ro wonge)
  mung perih ning ati
  isih teles.. durung mari..
  (tulung rasah bali)

  nguyak kowe aku menyerah..
  (rasah nguyak aku)
  legowo atiku pasrah (aku du jodomu)
  ku sing susah.. koe sing bungah..
  wes yo wes lah.. (wes yo wes lah)

  ku seng susah.. koe seng bungah..
  wes yo wes lah..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title