Chord Ojo Ngarep Balen - Xaluna | Inschord

Chord Ojo Ngarep Balen - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ojo Ngarep Balen - Xaluna :

Lirik Ojo Ngarep Balen - Xaluna :

Intro : G A F#m B
        Em A D A

D        F#                   Bm
ngapuramu.. wes tok ucap bola-bali..
B                Em
 we raiso ngubah kabeh iki..
G                A       G A
 ora goyah keputusan ati..

D           F#                 Bm
dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
B                Em
 elingo pas ngelarani aku..
G               A
 tresnaku dudu atimu..

Reff :
  G            A
  kanggo ngopo kowe rene
  F#m       B
  aku wes karo liyane
  Em           A       D
  rasah ngarep-arep a..tiku..

  G         A
  uwes bedo karo biyen
  F#m            B
  pas tok nggo dolanan biyen
  Em Em-F#m-G      A          D
  ojo..      duwe angen-angen balen..

Music : G..A..F#m -F#
        B Em..A..D..G A

    D
wes lilakno aku
nyanding wonge ngeroso ayem
     Bm
suwe tok gawe tangis lagi iki iso mesem
    G
wes ono gantimu mugo ora nguciwakke
   A
critoku sek anyar mugo apik pemburine..

    D
mungkin wes garise
seng sabar kowe nglakoni
    Bm
pas tok tinggal dewe aku yo di sikso sepi
 G
ora niat bales sumpah biyen aku ikhlas
  A
karo sing saiki mugo ora dadi kandas..

D          F#                  Bm
dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
B                Em
 elingo pas ngelarani aku..
G               A
 tresnaku dudu atimu..

Reff :
  G            A
  kanggo ngopo kowe rene
  F#m       B
  aku wes karo liyane
  Em           A       D
  rasah ngarep-arep a..tiku..

  G         A
  uwes bedo karo biyen
  F#m            B
  pas tok nggo dolanan biyen
  Em Em-F#m-G      A          D    D7
  ojo..      duwe angen-angen balen..

 G
(a..ku..)
 Gm                 D    A/C# Bm  
( getun biyen nglarani.. ko..we..)
         Em
nganti koyo..ngene..)
G                A
 saiki aku genti ngrasakke..)

Reff :
  G            A
  kanggo ngopo kowe rene
  F#m       B
  aku wes karo liyane
  Em           A       D
  rasah ngarep-arep a..tiku..

  G         A
  uwes bedo karo biyen
  F#m            B
  pas tok nggo dolanan biyen
  Em  A                    D
  ojo.. duwe angen-angen balen..

   G           A
  (aku ngerasakke loromu)
   F#m           B
  (biyen tak tinggal awakmu)
   Em      A       D
  (opo iso kuat atiku..)

   G        A
  (opo bedo karo biyen
   F#m       B
  (pas kowe tak tinggal biyen
   Em Em-F#m-G          A
  (opo..      salah yen kowe tak jak..
  D
  balen..)
ngapuramu.. wes tok ucap bola-bali..
we raiso ngubah kabeh iki..
ora goyah keputusan ati..

dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
elingo pas ngelarani aku..
tresnaku dudu atimu..

Reff :
  kanggo ngopo kowe rene
  aku wes karo liyane
  rasah ngarep-arep a..tiku..

  uwes bedo karo biyen
  pas tok nggo dolanan biyen
  ojo.. duwe angen-angen balen..

Music...

wes lilakno aku
nyanding wonge ngeroso ayem
suwe tok gawe tangis lagi iki iso mesem
wes ono gantimu mugo ora nguciwakke
critoku sek anyar mugo apik pemburine..

mungkin wes garise
seng sabar kowe nglakoni
pas tok tinggal dewe aku yo di sikso sepi
ora niat bales sumpah biyen aku ikhlas
karo sing saiki mugo ora dadi kandas..

dadi takdir.. aku ra mungkin jodomu..
elingo pas ngelarani aku..
tresnaku dudu atimu..

Reff :
  kanggo ngopo kowe rene
  aku wes karo liyane
  rasah ngarep-arep a..tiku..

  uwes bedo karo biyen
  pas tok nggo dolanan biyen
  ojo.. duwe angen-angen balen..

(aku..)
(getun biyen nglarani.. ko..we..)
nganti koyo..ngene..)
saiki aku genti ngrasakke..)

Reff :
  kanggo ngopo kowe rene
  aku wes karo liyane
  rasah ngarep-arep a..tiku..

  uwes bedo karo biyen
  pas tok nggo dolanan biyen
  ojo.. duwe angen-angen balen..

  (aku ngerasakke loromu)
  (biyen tak tinggal awakmu)
  (opo iso kuat atiku..)

  (opo bedo karo biyen
  (pas kowe tak tinggal biyen
  (opo..  salah yen kowe tak jak..
  balen..)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title