Chord Ojek Online - Tombogelo | Inschord

Chord Ojek Online - Tombogelo

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ojek Online - Tombogelo :

Lirik Ojek Online - Tombogelo :

Intro : D E C#m F#m Bm E A..
        D E C#m F#m Bm E A..

     A    C#m            F#m
sliramu.. sing tak tresnani..
   D                  E
ngopo kowe tego nglarani..
   C#m               F#m
ngelarani.. roso tresno iki..
       D                   E
sing tulus.. tumrap kang pati..

     A           C#m        F#m
rino lan wengi.. mung dadi angen..
   D                    E
yo mung kowe sing tak kangen..
C#m               F#m
luntur.. roso tresno iki..
     D                        E
parkiran ngabean sing dadi seksi..

Music : F#m C#m D E
     
Reff :
       A         C#         F#m
  opo aku.. mung ojek onlinenan..
       Bm                 E
  opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
    C#m                F#m
  koe.. wes tego medot katresnan
      D                      E
  tresno tulus mbok nggo dolanan..

Music : F#m C#m D A
        F#m C#m D..E..

     A           C#m        F#m
rino lan wengi.. mung dadi angen..
   D                    E
yo mung kowe sing tak kangen..
C#m               F#m
luntur.. roso tresno iki..
     D                        E
parkiran ngabean sing dadi seksi..

Reff :
       A         C#         F#m
  opo aku.. mung ojek onlinenan..
       Bm                 E
  opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
    C#m                F#m
  koe.. wes tego medot katresnan
      D                      E
  tresno tulus mbok nggo dolanan..

       A         C#         F#m
  opo aku.. mung ojek onlinenan..
       Bm                 E
  opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
    C#m                F#m
  koe.. wes tego medot katresnan
      D                      E
  tresno tulus mbok nggo dolanan...
                      A
  aku mung ojek onlinenan..
sliramu.. sing tak tresnani..
ngopo kowe tego nglarani..
ngelarani.. roso tresno iki..
sing tulus.. tumrap kang pati..

rino lan wengi.. mung dadi angen..
yo mung kowe sing tak kangen..
luntur.. roso tresno iki..
parkiran ngabean sing dadi seksi..

Music...
     
Reff :
  opo aku.. mung ojek onlinenan..
  opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
  koe.. wes tego medot katresnan
  tresno tulus mbok nggo dolanan..

Music...

rino lan wengi.. mung dadi angen..
yo mung kowe sing tak kangen..
luntur.. roso tresno iki..
parkiran ngabean sing dadi seksi..

Reff :
  opo aku.. mung ojek onlinenan..
  opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
  koe.. wes tego medot katresnan
  tresno tulus mbok nggo dolanan..

  opo aku.. mung ojek onlinenan..
  opo aku.. iki mung dadi kurir jalanan..
  koe.. wes tego medot katresnan
  tresno tulus mbok nggo dolanan...
  aku mung ojek onlinenan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title