Chord Nyulayani - James AP feat. Yuwavin | Inschord

Chord Nyulayani - James AP feat. Yuwavin

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Nyulayani - James AP feat. Yuwavin :

Lirik Nyulayani - James AP feat. Yuwavin :

not found
Intro : Em D Bm Em C D G
        Am  Em  C D Em..

Em         D       Em
tatu iki.. mergo riko
C         D       G
nyulayani ring janji..
     Em          D           Em
kari mentolo.. riko medot janji..
D          Bm           Em
mergo riko mileh wong liyo..

Em               D       Em
apuwo riko.. kok saiki bedo
C               D    G
sing eleng nong bengene..
    Em             D        Em
padahal riko.. wis isun welasi..
D            Bm   Em
pungkase nggaluh ati..
D            Bm   Em
pungkase nggaluh ati..

Reff :
        C        D
  jujur ati sun iki
       Bm            Em
  yoro mung kanggo riko
       C     D         G
  tapi apuwo riko ngeliyo..

       C            D
  isun wis kadung welas
       Bm           Em
  isun wes kadung sayang
       C         Bm     Em
  tapi nyatane saiki ngeliyan..

Music : C  -Bm Am  -Bm C D Em
        Am  -Bm C D Em..

Em      D        Bm      Em
apuwo riko.. kok saiki bedo
C               D    G
sing eleng nong bengene..
    Em             D        Em
padahal riko.. wis isun welasi..
D            Bm   Em
pungkase nggaluh ati..
D            Bm   Em
pungkase nggaluh ati..

Reff :
        C        D
  jujur ati sun iki
       Bm            Em
  yoro mung kanggo riko
       C     D         G
  tapi apuwo riko ngeliyo..

       C            D
  isun wis kadung welas
       Bm           Em
  isun wes kadung sayang
       C         Bm     Em
  tapi nyatane saiki ngeliyan..

        C        D
  jujur ati sun iki
       Bm            Em
  yoro mung kanggo riko
       C     D         G
  tapi apuwo riko ngeliyo..

       C            D
  isun wis kadung welas
       Bm           Em
  isun wes kadung sayang
       C         Bm     Em
  tapi nyatane saiki ngeliyan..
       C         D      C     -Bm Am Em
  tapi nyatane saiki ngeliyan..
tatu iki.. mergo riko
nyulayani ring janji..
kari mentolo.. riko medot janji..
mergo riko mileh wong liyo..

apuwo riko.. kok saiki bedo
sing eleng nong bengene..
padahal riko.. wis isun welasi..
pungkase nggaluh ati..
pungkase nggaluh ati..

Reff :
  jujur ati sun iki
  yoro mung kanggo riko
  tapi apuwo riko ngeliyo..

  isun wis kadung welas
  isun wes kadung sayang
  tapi nyatane saiki ngeliyan..

Music...

apuwo riko.. kok saiki bedo
sing eleng nong bengene..
padahal riko.. wis isun welasi..
pungkase nggaluh ati..
pungkase nggaluh ati..

Reff :
  jujur ati sun iki
  yoro mung kanggo riko
  tapi apuwo riko ngeliyo..

  isun wis kadung welas
  isun wes kadung sayang
  tapi nyatane saiki ngeliyan..

  jujur ati sun iki
  yoro mung kanggo riko
  tapi apuwo riko ngeliyo..

  isun wis kadung welas
  isun wes kadung sayang
  tapi nyatane saiki ngeliyan..
  tapi nyatane saiki ngeliyan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title