Chord Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha | Inschord

Chord Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha :

Lirik Nyanding Liyane (Lilo) - Vivi Voletha :

Intro : C# Cm A#m G# F# G# C#

  C#         G#        A#m
kenangan.. masa lalu saat bersamamu
-G#  F#            G#        C#
  berhayal.. bakal urip sesandingan..
     Fm
tapi kenyataane..
        A#m
sak iki nyanding liyane..
    F#        D#m        G#
aku ikhlas pasrah karo kahanane..

  C#         G#        A#m
cukup pisan iki aku nandang loro ati
-G# F#          G#
  nutup ati kanggo wong seng
  C#
tahu tak tresnani..
   Fm
janjimu dek biyen..
         A#m
ngancani tekaning pati..
        F#       D#m         G# F# G#
nangeng nyatane aku mbok larani..

Reff :
    F#       G#
  lilo aku lilo..
     Fm          A#m
  pasrah kang kuasa..
           D#m         G#
  senadyan kowe wes gandeng
            C#
  karo wong liyo..

   F#           G#
  aku mung ndedongo..
   Fm       A#m
  aku iso duwe ganti
         D#m
  seng luweh gemati
  G#         F#   C#
  tulus karo aku iki..

Music : F# G# F#-Fm A#m D#m G# C#
        D#m Fm F# G# C#

  C#         G#        A#m
cukup pisan iki aku nandang loro ati
  F#          G#
nutup ati kanggo wong seng
  C#
tahu tak tresnani..
   Fm
janjimu dek biyen..
         A#m
ngancani tekaning pati..
        F#       D#m         G# F# G#
nangeng nyatane aku mbok larani..

Reff :
    F#       G#
  lilo aku lilo..
     Fm          A#m
  pasrah kang kuasa..
           D#m         G#
  senadyan kowe wes gandeng
            C#
  karo wong liyo..

   F#           G#
  aku mung ndedongo..
   Fm       A#m
  aku iso duwe ganti
         D#m
  seng luweh gemati
  G#         C#
  tulus karo aku iki..

    F#       G#
  lilo aku lilo..
     Fm          A#m
  pasrah kang kuasa..
           D#m         G#
  senadyan kowe wes gandeng
            C#
  karo wong liyo..

   F#           G#
  aku mung ndedongo..
   Fm       A#m
  aku iso duwe ganti
         D#m
  seng luweh gemati
  G#         C#    A#m
  tulus karo aku iki..
         D#m
  seng luweh gemati
  G#         F#       C#
  tulus karo aku iki..
kenangan.. masa lalu saat bersamamu
berhayal.. bakal urip sesandingan..
tapi kenyataane..
sak iki nyanding liyane..
aku ikhlas pasrah karo kahanane..

cukup pisan iki aku nandang loro ati
nutup ati kanggo wong seng
tahu tak tresnani..
janjimu dek biyen..
ngancani tekaning pati..
nangeng nyatane aku mbok larani..

Reff :
  lilo aku lilo..
  pasrah kang kuasa..
  senadyan kowe wes gandeng
  karo wong liyo..

  aku mung ndedongo..
  aku iso duwe ganti
  seng luweh gemati
  tulus karo aku iki..

Music...

cukup pisan iki aku nandang loro ati
nutup ati kanggo wong seng
tahu tak tresnani..
janjimu dek biyen..
ngancani tekaning pati..
nangeng nyatane aku mbok larani..

Reff :
  lilo aku lilo..
  pasrah kang kuasa..
  senadyan kowe wes gandeng
  karo wong liyo..

  aku mung ndedongo..
  aku iso duwe ganti
  seng luweh gemati
  tulus karo aku iki..

  lilo aku lilo..
  pasrah kang kuasa..
  senadyan kowe wes gandeng
  karo wong liyo..

  aku mung ndedongo..
  aku iso duwe ganti
  seng luweh gemati
  tulus karo aku iki..
  seng luweh gemati
  tulus karo aku iki..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title