Chord Ngapunten - Xaluna | Inschord

Chord Ngapunten - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Ngapunten - Xaluna :

Lirik Ngapunten - Xaluna :

Intro : D A D
        G A D
        G A F#m Bm Em  A

D           A     D
mungkin aku wes nyerah..
      G            A         D
di sekso roso seprene soyo parah..
G                A
seng neng ngarep mataku
F#m     Bm
wes ra ono..
  Em                         A
tangane.. neng gegemane wong liyo..

D           A           D
seng tau ngucap janji manis..
    G         A           D
kebusak.. derese udan gerimis..
G          A            F#m    Bm
aku seng salah panggon ndeleh ati..
     Em            A        D
ro koe.. seng tego mateni impi..

Reff :
        G
  aku dudu dek'e
    A       D
  raiso nyaingi wonge
  Bm           Em
  seng mbok aboti
          A          D
  nganti aku.. tok lungani
             G
  yen pancen tresnamu
  A               D
  sing mbok karep karepke
    Bm         Em
  sumingkir saiki
            A        D
  ngapunten wes tak sayangi..

Music : G Gm D Bm
        Em A D A

D           A         D
seng tau ngucap janji manis..
    G         A           D
kebusak.. derese udan gerimis..
G          A            D      Bm
aku seng salah panggon ndeleh ati..
     Em                   A
ro koe.. seng tego mateni ngimpi..
         D
nglarani ati..

Reff :
        G
  aku dudu dek'e
    A       D
  raiso nyaingi wonge
  Bm           Em
  seng mbok aboti
          A          D
  nganti aku.. tok lungani
             G
  yen pancen tresnamu
  A               D
  sing mbok karep karepke
    Bm         Em
  sumingkir saiki
            A        D
  ngapunten wes tak sayangi..

             G
  mung cukup kenangan
       A        D
  seng iso dadi gujengan
    Bm       Em
  naliko kelingan
            A      D
  kowe seng saiki ilang..
             G
  yen pancen tresnane
  A               D
  sing mbok karep karepke
    Bm         Em
  sumingkir saiki
            A           D
  ngapunten wes tak sayangi

Em       A
 sak umpomo..
    D
aku iso njaluk
      A/C#     Bm
wektu sedelo meneh..
    B               Em
tak nggo nggendoli.. lungane..
A             D
 embuh kepiye carane..
mungkin aku wes nyerah..
di sekso roso seprene soyo parah..
seng neng ngarep mataku
wes ra ono..
tangane.. neng gegemane wong liyo..

seng tau ngucap janji manis..
kebusak.. derese udan gerimis..
aku seng salah panggon ndeleh ati..
ro koe.. seng tego mateni impi..

Reff :
  aku dudu dek'e
  raiso nyaingi wonge
  seng mbok aboti
  nganti aku.. tok lungani
  yen pancen tresnamu
  sing mbok karep karepke
  sumingkir saiki
  ngapunten wes tak sayangi..

Music...

seng tau ngucap janji manis..
kebusak.. derese udan gerimis..
aku seng salah panggon ndeleh ati..
ro koe.. seng tego mateni ngimpi..
nglarani ati..

Reff :
  aku dudu dek'e
  raiso nyaingi wonge
  seng mbok aboti
  nganti aku.. tok lungani
  yen pancen tresnamu
  sing mbok karep karepke
  sumingkir saiki
  ngapunten wes tak sayangi..

  mung cukup kenangan
  seng iso dadi gujengan
  naliko kelingan
  kowe seng saiki ilang..
  yen pancen tresnane
  sing mbok karep karepke
  sumingkir saiki
  ngapunten wes tak sayangi

sak umpomo..
aku iso njaluk
wektu sedelo meneh..
tak nggo nggendoli.. lungane..
embuh kepiye carane..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title