Chord Nasibe Wong Ra Duwe - Via Vallen | Inschord

Chord Nasibe Wong Ra Duwe - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Nasibe Wong Ra Duwe - Via Vallen :

Lirik Nasibe Wong Ra Duwe - Via Vallen :

    C
Nasibe wong ra nduwe
       Am
Di ece karo kancane
      Dm            G
Nelongso.. Abot kahanane..

      Dm
Saiki aku rekoso
        C            Am
Nanging sregep lehku ndungo
    C           G          C
Aku percoyo uripku biso mulyo

C
 Urip neng alam ndunyo
Ming dinggo sementoro
Am
 Kabeh kuwi amung titipan
soko sing Kuoso
Dm
 Ono sing berlimpah arto
Lan sing urip rekoso
G
 Nanging sak tenane
menungso kui kabeh podo

Dm
 Opo iki nasibe wong ra nduwe
     C
Neng ndi wae nggone uripe
Am
Mesti di ece
  C
Nanging aku percoyo
   G
Gusti Alloh mboten sare
  C
Sabar lan sregep ibadah
    C
Ben padang dalane

Am                 Em
Opo salahe nek aku wong ora nduwe
     F                G         C
Aku ncen kere nanging ojo mbok ece

    Am
Aku ra ngganggu kowe
      Em
Ora tau njaluk kowe
      F                      G
Mergo aku.. sregep nyambut gawe.. hoo..

Reff :
    C
  Nasibe wong ra nduwe
         Am
  Di ece karo kancane
        Dm            G
  Nelongso.. Abot kahanane..

        Dm
  Saiki aku rekoso
          C               Am
  Nanging sregep lehku ndungo
      C           G          C
  Aku percoyo uripku biso mulyo

C
 Tak tompo sak ikhlase
Am
 opo sing wis dadi kahanane
      Dm               G
Wong ora nduwe.. Aku rapopo

Dm                    C         Am
 Nanging ojo nganti dewe cilik ati
     C             G       C
Percoyo kabeh kuwi ono dalane..

 Am
Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
    Em
Ben awakke dewe isih duwe masa depan
 F                      G
Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
  C
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan

  Am
Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
  Em
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
 F
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
  G
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

Reff :
    C
  Nasibe wong ra nduwe
         Am
  Di ece karo kancane
        Dm            G
  Nelongso.. Abot kahanane..

        Dm
  Saiki aku rekoso
          C               Am
  Nanging sregep lehku ndungo
      C           G          C
  Aku percoyo uripku biso mulyo

    C
  Nasibe wong ra nduwe
         Am
  Di ece karo kancane
        Dm            G
  Nelongso.. Abot kahanane..

        Dm
  Saiki aku rekoso
          C               Am
  Nanging sregep lehku ndungo
      C           G          C
  Aku percoyo uripku biso mulyo
      C           G          C
  Aku percoyo uripku biso mulyo..
Nasibe wong ra nduwe
Di ece karo kancane
Nelongso.. Abot kahanane..

Saiki aku rekoso
Nanging sregep lehku ndungo
Aku percoyo uripku biso mulyo

Urip neng alam ndunyo
Ming dinggo sementoro
Kabeh kuwi amung titipan
soko sing Kuoso
Ono sing berlimpah arto
Lan sing urip rekoso
Nanging sak tenane
menungso kui kabeh podo

Opo iki nasibe wong ra nduwe
Neng ndi wae nggone uripe
Mesti di ece
Nanging aku percoyo
Gusti Alloh mboten sare
Sabar lan sregep ibadah
Ben padang dalane

Opo salahe nek aku wong ora nduwe
Aku ncen kere nanging ojo mbok ece

Aku ra ngganggu kowe
Ora tau njaluk kowe
Mergo aku.. sregep nyambut gawe.. hoo..

Reff :
  Nasibe wong ra nduwe
  Di ece karo kancane
  Nelongso.. Abot kahanane..

  Saiki aku rekoso
  Nanging sregep lehku ndungo
  Aku percoyo uripku biso mulyo

Tak tompo sak ikhlase
opo sing wis dadi kahanane
Wong ora nduwe.. Aku rapopo

Nanging ojo nganti dewe cilik ati
Percoyo kabeh kuwi ono dalane..

Urip mung sepisan kudu dipikir tenanan
Ben awakke dewe isih duwe masa depan
Ojo lali nyuwun pangestune Gusti pangeran
Insya Alloh kabeh dungone dewe dikabulkan

Saiki dewe pancen isih dadi wong ndalan
Sopo ngerti sesuk iso dadi juragan
Asal ora tau kesel ngadepi kahanan
Jujur lan sabar kui kuncine kesuksesan

Reff :
  Nasibe wong ra nduwe
  Di ece karo kancane
  Nelongso.. Abot kahanane..

  Saiki aku rekoso
  Nanging sregep lehku ndungo
  Aku percoyo uripku biso mulyo

  Nasibe wong ra nduwe
  Di ece karo kancane
  Nelongso.. Abot kahanane..

  Saiki aku rekoso
  Nanging sregep lehku ndungo
  Aku percoyo uripku biso mulyo
  Aku percoyo uripku biso mulyo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title