Lirik & Chord Lagu Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) - Vivi Voletha | Inschord

Lirik & Chord Lagu Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) - Vivi Voletha

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) - Vivi Voletha :

Lirik Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) - Vivi Voletha :

Intro : G A F#m Bm Em A D
        G A F#m Bm Em A D

       G          A
tak buktekke yen aku
     F#m          Bm
iso urip tanpo sliramu
      Em
kowe arep lungo
   A            D
saiki wes sak karepmu..

   G         A
atiku uwis lilo
         F#m       Bm
yen sliramu arep lungo
       Em
mugo kowe iseh
    A            D
iso golek wong liyo..

Music : G A F#m Bm Em A D

         G           A
neng piyungan tuku lele
       F#m         Bm
kowe kuwi mung sepele
          Em
ra sah ngarep aku
      A             D
sing uwis mbok gawe tatu..

      G          A
bakal tak eleng eleng
          F#m     Bm
lehmu nglarani atiku
        Em         A         D
pesenku siji karma kuwi berlaku..

Music : G A F#m Bm Em A D

       G          A
tak buktekke yen aku
     F#m          Bm
iso urip tanpo sliramu
      Em
kowe arep lungo
   A            D
saiki wes sak karepmu..

   G         A
atiku uwis lilo
         F#m       Bm
yen sliramu arep lungo
       Em
mugo kowe iseh
    A            D
iso golek wong liyo..

Music : G A F#m Bm Em A D

         G           A
neng piyungan tuku lele
       F#m         Bm
kowe kuwi mung sepele
          Em
ra sah ngarep aku
      A             D    D7
sing uwis mbok gawe tatu..

      G          A
bakal tak eleng eleng
          F#m     Bm
lehmu nglarani atiku
        Em         A         D
pesenku siji karma kuwi berlaku..

         G           A
neng piyungan tuku lele
       F#m         Bm
kowe kuwi mung sepele
          Em
ra sah ngarep aku
      A             D
sing uwis mbok gawe tatu..

      G          A
bakal tak eleng eleng
          F#m     Bm
lehmu nglarani atiku
        Em         A         D
pesenku siji karma kuwi berlaku..
tak buktekke yen aku
iso urip tanpo sliramu
kowe arep lungo
saiki wes sak karepmu..

atiku uwis lilo
yen sliramu arep lungo
mugo kowe iseh
iso golek wong liyo..

Music...

neng piyungan tuku lele
kowe kuwi mung sepele
ra sah ngarep aku
sing uwis mbok gawe tatu..

bakal tak eleng eleng
lehmu nglarani atiku
pesenku siji karma kuwi berlaku..

Music...

tak buktekke yen aku
iso urip tanpo sliramu
kowe arep lungo
saiki wes sak karepmu..

atiku uwis lilo
yen sliramu arep lungo
mugo kowe iseh
iso golek wong liyo..

Music...

neng piyungan tuku lele
kowe kuwi mung sepele
ra sah ngarep aku
sing uwis mbok gawe tatu..

bakal tak eleng eleng
lehmu nglarani atiku
pesenku siji karma kuwi berlaku..

neng piyungan tuku lele
kowe kuwi mung sepele
ra sah ngarep aku
sing uwis mbok gawe tatu..

bakal tak eleng eleng
lehmu nglarani atiku
pesenku siji karma kuwi berlaku..
Information :
Title : "Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) - Vivi Voletha"
Artist : Vivi Voletha,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title