Chord Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan - Wawan Sudjono | Inschord

Chord Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan - Wawan Sudjono

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan - Wawan Sudjono :

Lirik Motor Kreditan Kalah Karo Mobil Rentalan - Wawan Sudjono :

Intro : A C#m D E A
        Bm E A E

      A
tresnaku seng gede
   C#m
yo mung kanggo kowe
  D             E      A
nadyan aku wong ora nduwe..
  Bm                 E
mugo kowe iso nerimo aku
       A  E     
opo anane..

  A
pirang pirang tahun
      C#m
atiku banget kesikso
    D           E       A
aku nengkene ra bakal lungo
Bm                     E
terus ndedungo sliramu teko
           A
menehi tresno..

Bm
nanging nyatane 
 C#m
aku kudu lilo
          D
nyawang kowe gandeng 
E           A  E
karo wong liyo..

Reff :
      A
  senadyan.. 
                  E
  nduweku yo mung motor kreditan
          Bm          E         A   E
  seng penting ora njagakno warisan..

         A
  tapi kowe.. 
                   E
  milih lungo karo seng numpak sedan
      Bm        E          A
  senadyan mung mobil rentalan..

  Bm          C#m
  loro atiku, remuk batinku
        D                 E
  motor kreditan kalah ro mobil 
        A
  rentalan..

Music : A C#m D E A
        Bm E A

  A
pirang pirang tahun
      C#m
atiku banget kesikso
    D           E       A
aku nengkene ra bakal lungo
Bm                     E
terus ndedungo sliramu teko
           A
menehi tresno..

Bm
nanging nyatane 
 C#m
aku kudu lilo
          D
nyawang kowe gandeng 
E           A  E
karo wong liyo..

Reff :
      A
  senadyan.. 
                  E
  nduweku yo mung motor kreditan
          Bm          E         A   E
  seng penting ora njagakno warisan..

         A
  tapi kowe.. 
                   E
  milih lungo karo seng numpak sedan
      Bm        E          A
  senadyan mung mobil rentalan..

  Bm          C#m
  loro atiku, remuk batinku
        D                 E
  motor kreditan kalah ro mobil 
        A
  rentalan..

  Bm           C#m
  loro atiku.. remuk batinku
        D                 E
  motor kreditan kalah ro mobil 
        A
  rentalan..

Outro : A
tresnaku seng gede
yo mung kanggo kowe
nadyan aku wong ora nduwe..
mugo kowe iso nerimo aku   
opo anane..

pirang pirang tahun
atiku banget kesikso
aku nengkene ra bakal lungo
terus ndedungo sliramu teko
menehi tresno..

nanging nyatane 
aku kudu lilo
nyawang kowe gandeng 
karo wong liyo..

Reff :
  senadyan.. 
  nduweku yo mung motor kreditan
  seng penting ora njagakno warisan..

  tapi kowe.. 
  milih lungo karo seng numpak sedan
  senadyan mung mobil rentalan..

  loro atiku, remuk batinku
  motor kreditan kalah ro mobil 
  rentalan..

Music...

pirang pirang tahun
atiku banget kesikso
aku nengkene ra bakal lungo
terus ndedungo sliramu teko
menehi tresno..

nanging nyatane 
aku kudu lilo
nyawang kowe gandeng 
karo wong liyo..

Reff :
  senadyan.. 
  nduweku yo mung motor kreditan
  seng penting ora njagakno warisan..

  tapi kowe.. 
  milih lungo karo seng numpak sedan
  senadyan mung mobil rentalan..

  loro atiku, remuk batinku
  motor kreditan kalah ro mobil 
  rentalan..

  loro atiku.. remuk batinku
  motor kreditan kalah ro mobil 
  rentalan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title