Chord Mending Pedot - Pendhoza feat. Via Wonsa | Inschord

Chord Mending Pedot - Pendhoza feat. Via Wonsa

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Mending Pedot - Pendhoza feat. Via Wonsa :

Lirik Mending Pedot - Pendhoza feat. Via Wonsa :

Intro : G D G..

   G                      D
janji janji janji marang awakku
   Em                         Bm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
     C                   G
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
         D
nanging opo awak iki..
                     G    D
iseh tresno setengah mati

G
 aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
              D
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
                Em
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
               Bm
mbendino tok sepeleke..
          C
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
           G
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
                 D
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
               D
mung nglarani ati
                   G    D
pasrah karo sang Illahi

G
wes cukup, cukup, cukup
         D
anggonmu leh sandiworo
    Em
nek pancen ra tresno, tresno
        Bm
luwih becik koe lungo
    C
ra iso tepo sliro
      G
gawe atiku nelongso
          D
mending pedot wae..
                    G    D
golek tresno sing liyane

G                                D
 aku trimo pedot senajan rasane abot
                                  Em
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
                                  Bm
ati wes ra biso neruske dalane crito
                                    C
marang koe cah ayu mergo janji palsumu
                                       G
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
                                       D
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
                                   Em
saiki koe lungo seko adohing mripatku
                                 (Em)
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Em                 D
 ibarat tibo tasih ketiban ondo
      C         D        G
wes loro tambah di sio-sio
Em           D
 opo koe kui wes ora mikir
        C
timbang ngrasake tresnomu
    D
aku trimo sumingkir..

   G                      D
janji janji janji marang awakku
   Em                         Bm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
     C                   G
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
         D
nanging opo awak iki..
                    (G)
iseh tresno setengah mati

G
wes cukup, cukup, cukup
         D
anggonmu leh sandiworo
    Em
nek pancen ra tresno, tresno
        Bm
luwih becik koe lungo
    C
ra iso tepo sliro
      G
gawe atiku nelongso
          D
mending pedot wae..
                    G
golek tresno sing liyane
janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
nanging opo awak iki..
iseh tresno setengah mati

aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
mbendino tok sepeleke..
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
mung nglarani ati
pasrah karo sang Illahi

wes cukup, cukup, cukup
anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno, tresno
luwih becik koe lungo
ra iso tepo sliro
gawe atiku nelongso
mending pedot wae..
golek tresno sing liyane

aku trimo pedot senajan rasane abot
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
ati wes ra biso neruske dalane crito
marang koe cah ayu mergo janji palsumu
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
saiki koe lungo seko adohing mripatku
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

ibarat tibo tasih ketiban ondo
wes loro tambah di sio-sio
opo koe kui wes ora mikir
timbang ngrasake tresnomu
aku trimo sumingkir..

janji janji janji marang awakku
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
nanging opo awak iki..
iseh tresno setengah mati

wes cukup, cukup, cukup
anggonmu leh sandiworo
nek pancen ra tresno, tresno
luwih becik koe lungo
ra iso tepo sliro
gawe atiku nelongso
mending pedot wae..
golek tresno sing liyane

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title