Chord Mbukak Jaitan - Via Vallen | Inschord

Chord Mbukak Jaitan - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Mbukak Jaitan - Via Vallen :

Lirik Mbukak Jaitan - Via Vallen :

Intro : Em Em Am Em
        Am Em C B Em B

  Em    D        Em
tatu mbeset ati iki..
        C                     Em
banyu moto.. deres mili ing pipi..
Am                  Em
 yen ngelingi lakon uripku iki
         B               Em  B
ra pisan pindo.. di loro ati..

  Em       D         Em
ambyar.. saiki wes ambyar
          C                   Em
janji tresno.. amung dadi kenangan..
Am             Em
 duduhono salahku iki opo
       B                  Em
kowe tego mentolo medotne tresno..

Music : Am Em B Em
                 o a o e..

Reff :
  D           G         D           G
  loro sewu dadi siji.. ning njero ati
  D                         G
  kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
         B                    Em
  tapi balesane njerukno tatu ati..

Music : Am  Em  Am B Em E
        Am  Em  B  Em
                    o a o e..

Reff :
  D           G         D           G
  loro sewu dadi siji.. ning njero ati
  D                         G
  kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
         B                    Em
  tapi balesane njerukno tatu ati..

  D           G         D           G
  loro sewu dadi siji.. ning njero ati
  D                         G
  kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
         B                    Em
  tapi balesane njerukno tatu ati..
         B                    C   D  Em
  tapi balesane njerukno tatu ati..
tatu mbeset ati iki..
banyu moto.. deres mili ing pipi..
yen ngelingi lakon uripku iki
ra pisan pindo.. di loro ati..

ambyar.. saiki wes ambyar
janji tresno.. amung dadi kenangan..
duduhono salahku iki opo
kowe tego mentolo medotne tresno..

Music...

Reff :
  loro sewu dadi siji.. ning njero ati
  kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
  tapi balesane njerukno tatu ati..

Music...

Reff :
  loro sewu dadi siji.. ning njero ati
  kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
  tapi balesane njerukno tatu ati..

  loro sewu dadi siji.. ning njero ati
  kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
  tapi balesane njerukno tatu ati..
  tapi balesane njerukno tatu ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title