Chord Mawar Bodas - Yayan Jatnika | Inschord

Chord Mawar Bodas - Yayan Jatnika

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Mawar Bodas - Yayan Jatnika :

Lirik Mawar Bodas - Yayan Jatnika :

Intro : Bm
        G Bm C Bm

                Bm
Mapay jalan satapak
                     G
Ngajugjug ka hiji lembur
                  Em
Henteu karasa capena
                 Bm
Sabab aya nu diteang

                      Bm
Hujan angin dor dar gelap
                    G
Hunteu aya keur ngiuhan
                 Em
Sanajan awak rancucut
                  Bm
Teu paduli kajeun teuing

           F#
Nu penting mah asal nepi
          Bm
Ka tempat anu di tuju
        F#
Rek ngalongok mawar bodas
        Bm
Nu moal lila ka ala

      Em
Sugan tea moal gagal
        Bm
Kembang geus aya nu boga
          G
Balik teh asa hoream
            Bm
leumpang ge asa ngalayang

        G             Bm
Teu kasawang ti anggalna
        Em         Bm
Teu kapikir ti tadina
        Em
Lamun bakal nyeri hate
       Bm
Hoream teu sudi teuing
        G
Mikiran pipanyakiteun
        Bm
Mikiran pipanyakiteun

Music : G Bm G Bm G Bm C Bm

                Bm
Mapay jalan satapak
                     G
Ngajugjug ka hiji lembur
                  Em
Henteu karasa capena
                 Bm
Sabab aya nu diteang

                      Bm
Hujan angin dor dar gelap
                    G
Hunteu aya keur ngiuhan
                 Em
Sanajan awak rancucut
                  Bm
Teu paduli kajeun teuing

           F#
Nu penting mah asal nepi
          Bm
Ka tempat anu di tuju
         F#
Rek ngalongok mawar bodas
        Bm
Nu moal lila ka ala

      Em
Sugan tea moal gagal
        Bm
Kembang geus aya nu boga
          G         
Balik teh asa hoream
            Bm
leumpang ge asa ngalayang

        G             Bm
Teu kasawang ti anggalna
        Em         Bm
Teu kapikir ti tadina
        Em
Lamun bakal nyeri hate
       Bm
Hoream teu sudi teuing
        G
Mikiran pipanyakiteun
        Bm
Mikiran pipanyakiteun
Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga
Balik teh asa hoream
leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun

Music...

Mapay jalan satapak
Ngajugjug ka hiji lembur
Henteu karasa capena
Sabab aya nu diteang

Hujan angin dor dar gelap
Hunteu aya keur ngiuhan
Sanajan awak rancucut
Teu paduli kajeun teuing

Nu penting mah asal nepi
Ka tempat anu di tuju
Rek ngalongok mawar bodas
Nu moal lila ka ala

Sugan tea moal gagal
Kembang geus aya nu boga         
Balik teh asa hoream
leumpang ge asa ngalayang

Teu kasawang ti anggalna
Teu kapikir ti tadina
Lamun bakal nyeri hate
Hoream teu sudi teuing
Mikiran pipanyakiteun
Mikiran pipanyakiteun

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title