Chord Mana Tahan - Xaluna | Inschord

Chord Mana Tahan - Xaluna

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Mana Tahan - Xaluna :

Lirik Mana Tahan - Xaluna :

      G                       Em
dadio aku sing le tresno tenanan
               Am
murni tanpo settingan
                   D
ra nganggo jaran goyang
            Bm                     Em
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
             Am                   D  D7
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

Music : G Em Am D

G
awal pertama
             Em
aku berjumpa dengan dirimu
                Am
mesem-mesem ngguyu
sungguh manis senyummu
  D
cepat ku jatuh cinta padamu..

  G
cerak karo kowe
polahmu manja nyenengke
     Em
ngrontokke ati gematine
         Am
jebul lambe ati seje
janjimu raono benere
  D
remuk atiku endinge..

C          Cm        G
 korban wektuku wes ora guno..
C       Cm           D
 tekamu jebul mung gawe loro..

Reff :
        G                       Em
  dadio aku sing le tresno tenanan
                 Am
  murni tanpo settingan
                     D
  ra nganggo jaran goyang
              Bm                     Em
  aku kebacut sayang mbok kei perhatian
               Am                   D
  jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

               G                  Em
  gelem gawe baper ora tanggung jawab
                Am
  lagi sayang-sayange
                 D
  kok kowe malah minggat
                Bm                  Em
  ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
             Am                       D
  jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
       G    D
  mana tahan..

 G
awan esuk sore
sliramu tansah jelas bayange
         Em
gawe uripku tambah seneng
ra monoton ora sepaneng
           Am
namun lidahmu hanya di awal saja
kau bagi cinta aku terluka
          D
kakean janji cintamu basi
ku darah tinggi kau pancing emosi

  G
siji loro telu ra nggo limo
awakku kuru kerep tok gawe loro
Em
nem pitu wolu songo sepuluh
ra kesel kowe gawe netes eluh
Am
lambemu jelas lamis sayang
mung koyo gerimis ra ndang udan
D
wes aku lilo yen kowe ngiwo
ra tak gondeli nek arep lungo

C          Cm        G
 korban wektuku wes ora guno..
C       Cm           D
 tekamu jebul mung gawe loro..

Reff :
        G                       Em
  dadio aku sing le tresno tenanan
                 Am
  murni tanpo settingan
                     D
  ra nganggo jaran goyang
              Bm                     Em
  aku kebacut sayang mbok kei perhatian
               Am                   D
  jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

               G                  Em
  gelem gawe baper ora tanggung jawab
                Am
  lagi sayang-sayange
                 D
  kok kowe malah minggat
                Bm                  Em
  ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
             Am                       D
  jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
       G
  mana tahan..

C                  D
 (aku cen seneng dolanan)
          Bm                    Em
(seneng pilih-pilih yen golek pasangan)
        Am                  C     
(kudu wani modal, ra mung modal cinta)
       D             G   D
(iso mobal urip menderita..)

Reff :
        G                       Em
  dadio aku sing le tresno tenanan
                 Am
  murni tanpo settingan
                     D
  ra nganggo jaran goyang
              Bm                     Em
  aku kebacut sayang mbok kei perhatian
               Am                   D
  jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

               G                  Em
  gelem gawe baper ora tanggung jawab
                Am
  lagi sayang-sayange
                     D
  kok kowe malah minggat
                Bm                  Em
  ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
             Am                       D
  jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
       G     D
  mana tahan..

        G                       Em
  dadio aku sing le tresno tenanan
                 Am
  murni tanpo settingan
                     D
  ra nganggo jaran goyang
              Bm                     Em
  aku kebacut sayang mbok kei perhatian
               Am                   D
  jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

               G                  Em
  gelem gawe baper ora tanggung jawab
                Am
  lagi sayang-sayang e
                     D
  kok kowe malah minggat
                Bm                  Em
  ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
             Am                       D
  jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
       G    C D G
  mana tahan..
dadio aku sing le tresno tenanan
murni tanpo settingan
ra nganggo jaran goyang
aku kebacut sayang mbok kei perhatian
jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

Music...

awal pertama
aku berjumpa dengan dirimu
mesem-mesem ngguyu
sungguh manis senyummu
cepat ku jatuh cinta padamu..

cerak karo kowe
polahmu manja nyenengke
ngrontokke ati gematine
jebul lambe ati seje
janjimu raono benere
remuk atiku endinge..

korban wektuku wes ora guno..
tekamu jebul mung gawe loro..

Reff :
  dadio aku sing le tresno tenanan
  murni tanpo settingan
  ra nganggo jaran goyang
  aku kebacut sayang mbok kei perhatian
  jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

  gelem gawe baper ora tanggung jawab
  lagi sayang-sayange
  kok kowe malah minggat
  ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
  jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
  mana tahan..

awan esuk sore
sliramu tansah jelas bayange
gawe uripku tambah seneng
ra monoton ora sepaneng
namun lidahmu hanya di awal saja
kau bagi cinta aku terluka
kakean janji cintamu basi
ku darah tinggi kau pancing emosi

siji loro telu ra nggo limo
awakku kuru kerep tok gawe loro
nem pitu wolu songo sepuluh
ra kesel kowe gawe netes eluh
lambemu jelas lamis sayang
mung koyo gerimis ra ndang udan
wes aku lilo yen kowe ngiwo
ra tak gondeli nek arep lungo

korban wektuku wes ora guno..
tekamu jebul mung gawe loro..

Reff :
  dadio aku sing le tresno tenanan
  murni tanpo settingan
  ra nganggo jaran goyang
  aku kebacut sayang mbok kei perhatian
  jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

  gelem gawe baper ora tanggung jawab
  lagi sayang-sayange
  kok kowe malah minggat
  ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
  jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
  mana tahan..

(aku cen seneng dolanan)
(seneng pilih-pilih yen golek pasangan)   
(kudu wani modal, ra mung modal cinta)
(iso mobal urip menderita..)

Reff :
  dadio aku sing le tresno tenanan
  murni tanpo settingan
  ra nganggo jaran goyang
  aku kebacut sayang mbok kei perhatian
  jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

  gelem gawe baper ora tanggung jawab
  lagi sayang-sayange
  kok kowe malah minggat
  ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
  jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
  mana tahan..

  dadio aku sing le tresno tenanan
  murni tanpo settingan
  ra nganggo jaran goyang
  aku kebacut sayang mbok kei perhatian
  jarene cinta tenan jebule muk gojekan..

  gelem gawe baper ora tanggung jawab
  lagi sayang-sayang e
  kok kowe malah minggat
  ngomong karo aku dewe ra duwe pasangan
  jebule aku mung tok dadekke pelampiasan
  mana tahan..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title