Chord Lungamu Ninggal Cerito - Saka Praja feat. Yan Vellia | Inschord

Chord Lungamu Ninggal Cerito - Saka Praja feat. Yan Vellia

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lungamu Ninggal Cerito - Saka Praja feat. Yan Vellia :

Lirik Lungamu Ninggal Cerito - Saka Praja feat. Yan Vellia :

Intro : E Bm A Am E F# E B

E        B/D#  C#m B
durung iso.. lali..
  A             B       E
kenangan sing wingi-wingi..
 F#m            B
abot enteng tak lakoni
      G#m        C#m
yen tibo.. aku kudu tangi
  F#m                  A    B
kuat ora kuat ra sah ditangisi..

E           B/D#     C#m B
lungamu ninggal.. crito..
  A        B    E
lilo aku kudu lilo..
  F#m            B   A
masio banyu ning segoro
    G#m      C#m
tak banjiri eluh moto
     F#m      B              E     Bm E
kowe ra bakal iso bali ning ndunyo..

Reff :
           A    B           G#m  C#m
  aku ning kene.. kowe ning kono..
           F#m
  aku mbok kancani
          B          E
  senajan mung lewat ngimpi..
           A     B             G#m  C#m
  aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
           F#m            B         E
  mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

Music : G F#m F Em
        Am Bm C  B..

E           B/D#   C#m B
lungamu ninggal crito..
  A        B    E
lilo aku kudu lilo..
  F#m            B
masio banyu ning segoro
    G#m      C#m
tak banjiri eluh moto
     F#m      B              E     Bm E
kowe ra bakal iso bali ning ndunyo..

Reff :
           A    B           G#m  C#m
  aku ning kene.. kowe ning kono..
           F#m
  aku mbok kancani
          B          E
  senajan mung lewat ngimpi..
           A     B             G#m  C#m
  aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
           F#m            B         E
  mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

 A        B       G#m  
(mas.. pancen ora gampang..)
    C#         F#m
(anggonmu berjuang..)
       B         E
(kangenmu ra ketulungan..)

 A          B      G#m
(mas.. mbok yo ojo nangis..)
  C#          F#m
(sing uwis yo uwis..)
   B            E
(dadi wong sing waswis..)

Reff :
           A    B           G#m  C#m
  aku ning kene.. kowe ning kono..
           F#m
  aku mbok kancani
          B          E
  senajan mung lewat ngimpi..
           A     B             G#m  C#m
  aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
           F#m
  mantepno lakuku
          B         E B/D# C#m
  neruske perjuanganmu..
           F#m            B         E
  mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

E           B/D#   C#m B
lungamu ninggal crito..
  A        B     E
lilo aku kudu.. lilo..
durung iso.. lali..
kenangan sing wingi-wingi..
abot enteng tak lakoni
yen tibo.. aku kudu tangi
kuat ora kuat ra sah ditangisi..

lungamu ninggal.. crito..
lilo aku kudu lilo..
masio banyu ning segoro
tak banjiri eluh moto
kowe ra bakal iso bali ning ndunyo..

Reff :
  aku ning kene.. kowe ning kono..
  aku mbok kancani
  senajan mung lewat ngimpi..
  aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
  mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

Music...

lungamu ninggal crito..
lilo aku kudu lilo..
masio banyu ning segoro
tak banjiri eluh moto
kowe ra bakal iso bali ning ndunyo..

Reff :
  aku ning kene.. kowe ning kono..
  aku mbok kancani
  senajan mung lewat ngimpi..
  aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
  mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

(mas.. pancen ora gampang..)
(anggonmu berjuang..)
(kangenmu ra ketulungan..)

(mas.. mbok yo ojo nangis..)
(sing uwis yo uwis..)
(dadi wong sing waswis..)

Reff :
  aku ning kene.. kowe ning kono..
  aku mbok kancani
  senajan mung lewat ngimpi..
  aku ning dunyo.. kowe ning suargo..
  mantepno lakuku
  neruske perjuanganmu..
  mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

lungamu ninggal crito..
lilo aku kudu.. lilo..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title