Lirik & Chord Lagu Linglung - Via Vallen | Inschord

Lirik & Chord Lagu Linglung - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Linglung - Via Vallen :

Lirik Linglung - Via Vallen :

Intro : Am  Em  B  Em
        Em  Am  B  Em B

  Em            Am
Koyo tanpo dosa kowe ninggal lungo
  D                G
Senajan sak kecap ora gelem kondo
Am                  Em
Kowe sing tak pujo uwes keno gudho
F#                       B
Lali sewu janji gek dadi ratu sedino

Em                 Am
Loro sing tak roso awan bengi nyekso
D                       G
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Am               Em
Gek salahku opo, gek dosaku opo
 B                    Em
Tego kowe ninggal aku sing setyo

Music : D  G  D  Em B

Reff :
  Em       E       Am
  Linglung.. lemes koyo tanpo balung
  D               G               B
  Bingung menyang ngendi njaluk tulung
  Em                   Am
  Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
   B                  Em      B
  Eluhku ora biso tak bendung..

  Em       E       Am
  Linglung.. lemes koyo tanpo balung
  D               G               B
  Bingung menyang ngendi njaluk tulung
  Em                       Am
  Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
   B                  Em        B
  Isoku mung sambat aduh biyung..

Music : Em  Am  D  G B
        Am  Em  B  Em B

  Em               Am
Loro sing tak roso awan bengi nyekso
D                       G
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Am               Em
Gek salahku opo, gek dosaku opo
 B                    Em
Tego kowe ninggal aku sing setyo

Music : D  G  D  Em B

Reff :
  Em       E       Am
  Linglung.. lemes koyo tanpo balung
  D               G               B
  Bingung menyang ngendi njaluk tulung
  Em                   Am
  Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
   B                  Em      B
  Eluhku ora biso tak bendung..

  Em       E       Am
  Linglung.. lemes koyo tanpo balung
  D               G               B
  Bingung menyang ngendi njaluk tulung
  Em                       Am
  Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
   B                  Em
  Isoku mung sambat aduh biyung..
   B                     Em
  Isoku mung sambat aduh biyung..
Koyo tanpo dosa kowe ninggal lungo
Senajan sak kecap ora gelem kondo
Kowe sing tak pujo uwes keno gudho
Lali sewu janji gek dadi ratu sedino

Loro sing tak roso awan bengi nyekso
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Gek salahku opo, gek dosaku opo
Tego kowe ninggal aku sing setyo

Music...

Reff :
  Linglung.. lemes koyo tanpo balung
  Bingung menyang ngendi njaluk tulung
  Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
  Eluhku ora biso tak bendung..

  Linglung.. lemes koyo tanpo balung
  Bingung menyang ngendi njaluk tulung
  Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
  Isoku mung sambat aduh biyung..

Music...

Loro sing tak roso awan bengi nyekso
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Gek salahku opo, gek dosaku opo
Tego kowe ninggal aku sing setyo

Music...

Reff :
  Linglung.. lemes koyo tanpo balung
  Bingung menyang ngendi njaluk tulung
  Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
  Eluhku ora biso tak bendung..

  Linglung.. lemes koyo tanpo balung
  Bingung menyang ngendi njaluk tulung
  Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
  Isoku mung sambat aduh biyung..
  Isoku mung sambat aduh biyung..
Information :
Title : "Linglung - Via Vallen"
Artist : Via Vallen,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title