Chord Layang Layang - Didi Kempot feat. Yan Vellia | Inschord

Chord Layang Layang - Didi Kempot feat. Yan Vellia

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Layang Layang - Didi Kempot feat. Yan Vellia :

Lirik Layang Layang - Didi Kempot feat. Yan Vellia :

Intro : F G C Am Dm G C
        Em F G C Am
        Dm G C -F G..

         C        G       C
layang-layang mas putus talinya
        F                C
kertase suwek kecantol kawat
         Dm     G       C  Am
kelangan tresno koyo kiamat..
         Dm                G
jroning ati rasane koyo ra kuat..

         C        G         C
layang-layang mas terbang dilangit
       F                C
taline pedhot digondol angin
       Dm   G         C  Am
rasane abot neng ati isin..
       Dm          G       C
kebangeten sliramu wes ora eling..

Music : Em..Am Dm G C..

Reff :
  C                    G
  sing salah aku opo kowe
  G                       C
  tresno kok dadi koyo ngene
  C                       F
  sing mbiyen podo dikarepke
            C           G        C
  ra tak nyono tresnomu mung ono lambe..

  F
  wes ojo nangis 
           C
  mbesuk kowe tak golekke
           G                C
  wong suriname sing gedhe tresnane..

Music : C G C..F..C..
        Dm G C Am Dm..G..

         C        G         C
layang-layang mas terbang dilangit
       F                C
taline pedhot digondol angin
       Dm   G         C  Am
rasane abot neng ati isin..
       Dm          G       C
kebangeten sliramu wes ora eling..

Music : Em..Am Dm G C..

Reff :
  C                    G
  sing salah aku opo kowe
  G                       C
  tresno kok dadi koyo ngene
  C                       F
  sing mbiyen podo dikarepke
            C           G        C
  ra tak nyono tresnomu mung ono lambe..

  F
  wes ojo nangis 
           C
  mbesuk kowe tak golekke
           G                C
  wong suriname sing gedhe tresnane..

  F
  wes ojo nangis 
           C
  mbesuk kowe tak golekke
           G                C
  tak golekke anake kancaku dewe..
layang-layang mas putus talinya
kertase suwek kecantol kawat
kelangan tresno koyo kiamat..
jroning ati rasane koyo ra kuat..

layang-layang mas terbang dilangit
taline pedhot digondol angin
rasane abot neng ati isin..
kebangeten sliramu wes ora eling..

Music...

Reff :
  sing salah aku opo kowe
  tresno kok dadi koyo ngene
  sing mbiyen podo dikarepke
  ra tak nyono tresnomu mung ono lambe..

  wes ojo nangis 
  mbesuk kowe tak golekke
  wong suriname sing gedhe tresnane..

Music...

layang-layang mas terbang dilangit
taline pedhot digondol angin
rasane abot neng ati isin..
kebangeten sliramu wes ora eling..

Music...

Reff :
  sing salah aku opo kowe
  tresno kok dadi koyo ngene
  sing mbiyen podo dikarepke
  ra tak nyono tresnomu mung ono lambe..

  wes ojo nangis 
  mbesuk kowe tak golekke
  wong suriname sing gedhe tresnane..

  wes ojo nangis 
  mbesuk kowe tak golekke
  tak golekke anake kancaku dewe..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title