Chord Lara Ati - Vivi Voletha | Inschord

Chord Lara Ati - Vivi Voletha

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lara Ati - Vivi Voletha :

Lirik Lara Ati - Vivi Voletha :

Intro : Gm D# Cm D
        Gm D# Cm D

Gm         Dm
kelingan tahun wingi..
D#       F        A#
 kowe ngucapke janji..
-G Cm
   salahku opo..
    Gm                 D
nganti katresnanmu.. lungo..

  Gm            Dm
jujur aku.. moh kelangan..
D#      F      A#
 amergo isih sayang..
-G Cm
   tingali rasa iki
Gm
suk kowe bakal ngerti
  D#           D
setyoku wis kepati..

Reff :
      Gm                Cm
  tresnoku yo gur mung siji..
    F                    A# D
  kowe.. wis ning njero ati..
     Gm                 Cm
  sinten.. sakniki nglarani..
  -Dm D#
    medotke janji..
      Cm              D
  nganti aku pengen.. mati..
                    Gm
  maturnuwun kulo lara ati..

Music : D# Gm D#

  Gm            Dm
jujur aku.. moh kelangan..
D#      F      A#
 amergo isih sayang..
-G Cm
   tingali rasa iki
Gm
suk kowe bakal ngerti
  D#           D
setyoku wis kepati..

Reff :
      Gm                Cm
  tresnoku yo gur mung siji..
    F                    A# D
  kowe.. wis ning njero ati..
     Gm                 Cm
  sinten.. sakniki nglarani..
  -Dm D#
    medotke janji..
      Cm              D
  nganti aku pengen.. mati..
                   (D#)
  maturnuwun kulo lara ati..

Music : C Dm Gm
        Cm Dm D# Cm D..

Reff :
      Gm                 Cm
  tresnoku yo gur mung siji..
    F                    A# D
  kowe.. wis ning njero ati..
     Gm                 Cm
  sinten.. sakniki nglarani..
  -Dm D#
    medotke janji..
      Cm                D
  nganti aku pengen.. mati..

       Gm                 Cm
  (tresnoku yo gur mung siji..)
    F                    A# D
  kowe.. wis ning njero ati..
     Gm                 Cm
  sinten.. sakniki nglarani..
  -Dm D#               Cm
    medotke janji.. (medotke janji..)
    D#
  medotke janji..
      Cm               D
  nganti aku pengen.. mati..
                    Gm
  maturnuwun kulo lara ati..
kelingan tahun wingi..
kowe ngucapke janji..
salahku opo..
nganti katresnanmu.. lungo..

jujur aku.. moh kelangan..
amergo isih sayang..
tingali rasa iki
suk kowe bakal ngerti
setyoku wis kepati..

Reff :
  tresnoku yo gur mung siji..
  kowe.. wis ning njero ati..
  sinten.. sakniki nglarani..
  medotke janji..
  nganti aku pengen.. mati..
  maturnuwun kulo lara ati..

Music...

jujur aku.. moh kelangan..
amergo isih sayang..
tingali rasa iki
suk kowe bakal ngerti
setyoku wis kepati..

Reff :
  tresnoku yo gur mung siji..
  kowe.. wis ning njero ati..
  sinten.. sakniki nglarani..
  medotke janji..
  nganti aku pengen.. mati..
  maturnuwun kulo lara ati..

Music...

Reff :
  tresnoku yo gur mung siji..
  kowe.. wis ning njero ati..
  sinten.. sakniki nglarani..
  medotke janji..
  nganti aku pengen.. mati..

  (tresnoku yo gur mung siji..)
  kowe.. wis ning njero ati..
  sinten.. sakniki nglarani..
  medotke janji.. (medotke janji..)
  medotke janji..
  nganti aku pengen.. mati..
  maturnuwun kulo lara ati..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title