Chord Lambene Tonggo - Ucup Klaten | Inschord

Chord Lambene Tonggo - Ucup Klaten

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lambene Tonggo - Ucup Klaten :

Lirik Lambene Tonggo - Ucup Klaten :

Intro : Dm..Gm..Gm..C F..
        Dm..Gm..Gm..C F..
        Gm..Am..Dm..

Dm                  Gm
neng ngarepku kowe apik tenan
          C                 F
neng mburiku.. kowe rasan rasan..
Dm                  Gm
yen ketemu podo ngguya ngguyu
          C                F
neng mburiku.. lambemu mecucu..

    Gm              Gm
tonggo.. lambene tonggo..
        C           Am       Dm
tutupen kupingmu sumpelono tahu..

Dm
jare aku lewat ra tau luruh luruh
    Gm
padahal tak klakson etok etok ora weruh
       Gm
nek ra diluruhi mbengok karo misuh misuh
      C                      F
yowes ngono kuwi cangkeme tonggo ncen rusuh
(hisss.. tutuke hek.. tutuke hek)

Dm
elingo kowe mbiyen kesandung
aku sing nulung
Gm
memeanmu kudanan, aku yo sing nulung
Gm
diteri wewehan
wes ditompo jare durung
C
lung tulung ditulung
F
 lha kok kowe malah mentung..

Music : Gm..Am..Dm..

Reff :
  Dm
  mereka bilang pemalas
  Gm
  yen uripmu kere (yoben kere)
  C
  mereka bilang cah sombong
  Am
  yen kowe uwes sukses..

  Dm
  mereka bilang cah royal
  Gm
  yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
  C
  urip pancen ngono terus
       Am                Dm
  wong ra seneng rasah diurus..

      Gm              Gm
  tonggo.. lambene tonggo..
          C       Am         Dm
  rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

 Dm
iki lho sek jenenge urip legi pait
      Gm
mergo duit okeh uwong sek do sengit
        Gm
kojah rono kojah rene jare aku medhit
    C                F
padahal aku iki blas ra nyekel duit..

   Dm
glidik rono rene dikiro cah dolan
        Gm
padahal aku iki kerja golek mangan
        Gm
nguripi simbok, adik, kakak, karo ponakan
     C                         F
walahyung lha mbok kiro aku ki jaran?

Int. Gm..Am..Dm..

Reff :
  Dm
  mereka bilang pemalas
  Gm
  yen uripmu kere (yoben kere)
  C
  mereka bilang cah sombong
  Am
  yen kowe uwes sukses..

  Dm
  mereka bilang cah royal
  Gm
  yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
  C
  urip pancen ngono terus
       Am                Dm
  wong ra seneng rasah diurus..

      Gm              Gm
  tonggo.. lambene tonggo..
          C           Am       Dm
  tutupen kupingmu sumpelono tahu..
      Gm              Gm
  tonggo.. lambene tonggo..
          C       Am         Dm
  rasan rasanmu kuwi semangatku !!!
neng ngarepku kowe apik tenan
neng mburiku.. kowe rasan rasan..
yen ketemu podo ngguya ngguyu
neng mburiku.. lambemu mecucu..

tonggo.. lambene tonggo..
tutupen kupingmu sumpelono tahu..

jare aku lewat ra tau luruh luruh
padahal tak klakson etok etok ora weruh
nek ra diluruhi mbengok karo misuh misuh
yowes ngono kuwi cangkeme tonggo ncen rusuh
(hisss.. tutuke hek.. tutuke hek)

elingo kowe mbiyen kesandung
aku sing nulung
memeanmu kudanan, aku yo sing nulung
diteri wewehan
wes ditompo jare durung
lung tulung ditulung
lha kok kowe malah mentung..

Music...

Reff :
  mereka bilang pemalas
  yen uripmu kere (yoben kere)
  mereka bilang cah sombong
  yen kowe uwes sukses..

  mereka bilang cah royal
  yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
  urip pancen ngono terus
  wong ra seneng rasah diurus..

  tonggo.. lambene tonggo..
  rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

iki lho sek jenenge urip legi pait
mergo duit okeh uwong sek do sengit
kojah rono kojah rene jare aku medhit
padahal aku iki blas ra nyekel duit..

glidik rono rene dikiro cah dolan
padahal aku iki kerja golek mangan
nguripi simbok, adik, kakak, karo ponakan
walahyung lha mbok kiro aku ki jaran?

Music...

Reff :
  mereka bilang pemalas
  yen uripmu kere (yoben kere)
  mereka bilang cah sombong
  yen kowe uwes sukses..

  mereka bilang cah royal
  yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
  urip pancen ngono terus
  wong ra seneng rasah diurus..

  tonggo.. lambene tonggo..
  tutupen kupingmu sumpelono tahu..
  tonggo.. lambene tonggo..
  rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title