Chord Lali Rasane Tresno - Via Vallen | Inschord

Chord Lali Rasane Tresno - Via Vallen

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Lali Rasane Tresno - Via Vallen :

Lirik Lali Rasane Tresno - Via Vallen :

Intro : G

    G            D
Padange sinar rembulan
        Em          Bm
Seindah gemerlap bintang
      Am        G
Wis suwe ora nyawang
      D
Opo kowe isih sayang..

       G        D
Nganti lali rasane tresno
       Em          Bm
Opo pancen wis ra ono roso
      Am           G
Tresnaku nggo sliramu
      D                    G
Saiki wis luntur.. seko atiku..

Music : G D Em Bm Am G D
        G D Em Bm Am G D G

Reff :
      G            D
  Padange sinar rembulan
          Em          Bm
  Seindah gemerlap bintang
        Am        G
  Wis suwe ora nyawang
        D
  Opo kowe isih sayang..

         G        D
  Nganti lali rasane tresno
         Em          Bm
  Opo pancen wis ra ono roso
        Am           G
  Tresnaku nggo sliramu
        D                    G
  Saiki wis luntur.. seko atiku..

G                 D
 Mbiyen tau ono roso
             Em
Ning njero dodo
                    Bm
Sakdurunge kowe nggawe, aku cidro
Am                   G
 kowe tego ninggal lungo
            D
Karo wong liyo
                D
Senajan ati iki loro, Aku ra popo

G                 D
 Wis suwe ora ketemu
                     Em
Kowe teko nang ngarepku
                      Bm
Kowe ngajak balen nggawe kaget
              Am
Sakjroning atiku
              G
Tanpo roso bersalah
               D
kowe genggam tanganku
              D
Terus kowe ngomong
                   Em
pengen balen karo aku

           Bm
Goro-goro awakmu
              C
tau ninggalke aku
            G
saiki ilang tresnoku
Em              Bm
 Sorry-sorry to say..
           C
Aku ra iso trimo
            D
Mergo saiki tresnoku
                D
wis tinggal kenangan..

Reff :
      G            D
  Padange sinar rembulan
          Em          Bm
  Seindah gemerlap bintang
        Am        G
  Wis suwe ora nyawang
        D
  Opo kowe isih sayang..

         G        D
  Nganti lali rasane tresno
         Em          Bm
  Opo pancen wis ra ono roso
        Am           G
  Tresnaku nggo sliramu
        D                    G
  Saiki wis luntur.. seko atiku..

G                  D
 Sakjembare laut samudro
               Em
Bakal tak sebrangi
                     Bm
Demi ngentukke tresnamu
            Am
Pepujaning ati
                   G
nanging opo kowe tego
             D
mblenjani janji
                 D
Nganti eluh iki netes
             G
deres ning pipi

                   D
Sudah lupakan saja cerita
              Em
cinta kita berdua
             Bm
Karena diantara kita
              Am
sudah tak ada rasa
                G            D
Rasa cinta yang dulu selalu ada
                     D
Kini telah pergi menghilang
    G D Em Bm Am G D
Sayang..

Music : G D Em Bm Am G D

           Bm
Goro-goro awakmu
              C
tau ninggalke aku
            G
saiki ilang tresnoku
Em              Bm
 Sorry-sorry to say..
           C
Aku ra iso trimo
            D
Mergo saiki tresnoku
                D
wis tinggal kenangan..

Reff :
      G            D
  Padange sinar rembulan
          Em          Bm
  Seindah gemerlap bintang
        Am        G
  Wis suwe ora nyawang
        D
  Opo kowe isih sayang..

         G        D
  Nganti lali rasane tresno
         Em          Bm
  Opo pancen wis ra ono roso
        Am           G
  Tresnaku nggo sliramu
        D                    G
  Saiki wis luntur.. seko atiku..
Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang..

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur.. seko atiku..

Music...

Reff :
  Padange sinar rembulan
  Seindah gemerlap bintang
  Wis suwe ora nyawang
  Opo kowe isih sayang..

  Nganti lali rasane tresno
  Opo pancen wis ra ono roso
  Tresnaku nggo sliramu
  Saiki wis luntur.. seko atiku..

Mbiyen tau ono roso
Ning njero dodo
Sakdurunge kowe nggawe, aku cidro
kowe tego ninggal lungo
Karo wong liyo
Senajan ati iki loro, Aku ra popo

Wis suwe ora ketemu
Kowe teko nang ngarepku
Kowe ngajak balen nggawe kaget
Sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah
kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong
pengen balen karo aku

Goro-goro awakmu
tau ninggalke aku
saiki ilang tresnoku
Sorry-sorry to say..
Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
wis tinggal kenangan..

Reff :
  Padange sinar rembulan
  Seindah gemerlap bintang
  Wis suwe ora nyawang
  Opo kowe isih sayang..

  Nganti lali rasane tresno
  Opo pancen wis ra ono roso
  Tresnaku nggo sliramu
  Saiki wis luntur.. seko atiku..

Sakjembare laut samudro
Bakal tak sebrangi
Demi ngentukke tresnamu
Pepujaning ati
nanging opo kowe tego
mblenjani janji
Nganti eluh iki netes
deres ning pipi

Sudah lupakan saja cerita
cinta kita berdua
Karena diantara kita
sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang
Sayang..

Music...

Goro-goro awakmu
tau ninggalke aku
saiki ilang tresnoku
Sorry-sorry to say..
Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
wis tinggal kenangan..

Reff :
  Padange sinar rembulan
  Seindah gemerlap bintang
  Wis suwe ora nyawang
  Opo kowe isih sayang..

  Nganti lali rasane tresno
  Opo pancen wis ra ono roso
  Tresnaku nggo sliramu
  Saiki wis luntur.. seko atiku..

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title