Lirik & Chord Lagu Kuat Pisahan - Vivi Voletha | Inschord

Lirik & Chord Lagu Kuat Pisahan - Vivi Voletha

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Kuat Pisahan - Vivi Voletha :

Lirik Kuat Pisahan - Vivi Voletha :

Intro : G  A  D C#m Bm
        Em A D

D              Em
 rasane koyo keiris..
             A
tatu ning atiku
              D
rasane ajur tenan..
      C#m     Bm
remuk isi dadaku..
              Em
aku ming diapusi..
                 A
ditikung seko mburi
              D
kowe ngeliyo ati..

D              Em
 rasane loro temenan
           A
nyuweke atiku..
                  D
ming ngrasake kahanan
       C#m        Bm
nganti ra doyan mangan..
                  Em
biyen wes cinta mati..
               A
dipekso kudu lali
              D
kudu kuat pisahan..

Reff :
             G                A
  kok kowe tego.. ra mesakke aku..
             D         C#m     Bm
  kok kowe tego.. ngelarani atiku..
                Em               A
  mbiyen tau janji.. sehidup semati..
                     D  D7
  nanging mbok blenjani..

           G               A
  begitu dalam.. ora perasaan..
           D          C#m     Bm
  begitu sakit.. yang aku rasakan..
                Em                  A
  kowe ninggal aku.. nglalekke janjimu..
          D
  aku iso opo..

D              Em
 rasane loro temenan
           A
nyuweke atiku..
                  D
ming ngrasake kahanan
       C#m        Bm
nganti ra doyan mangan..
                  Em
biyen wes cinta mati..
               A
dipekso kudu lali
              D
kudu kuat pisahan..

Music : G  A  D C#m Bm
        Em A D

Reff :
             G                A
  kok kowe tego.. ra mesakke aku..
             D         C#m     Bm
  kok kowe tego.. ngelarani atiku..
                Em               A
  mbiyen tau janji.. sehidup semati..
                     D  D7
  nanging mbok blenjani..

           G               A
  begitu dalam.. ora perasaan..
           D          C#m     Bm
  begitu sakit.. yang aku rasakan..
                Em                  A
  kowe ninggal aku.. nglalekke janjimu..
          G    A         D
  aku iso opo.. aku iso opo..
rasane koyo keiris..
tatu ning atiku
rasane ajur tenan..
remuk isi dadaku..
aku ming diapusi..
ditikung seko mburi
kowe ngeliyo ati..

rasane loro temenan
nyuweke atiku..
ming ngrasake kahanan
nganti ra doyan mangan..
biyen wes cinta mati..
dipekso kudu lali
kudu kuat pisahan..

Reff :
  kok kowe tego.. ra mesakke aku..
  kok kowe tego.. ngelarani atiku..
  mbiyen tau janji.. sehidup semati..
  nanging mbok blenjani..

  begitu dalam.. ora perasaan..
  begitu sakit.. yang aku rasakan..
  kowe ninggal aku.. nglalekke janjimu..
  aku iso opo..

rasane loro temenan
nyuweke atiku..
ming ngrasake kahanan
nganti ra doyan mangan..
biyen wes cinta mati..
dipekso kudu lali
kudu kuat pisahan..

Music...

Reff :
  kok kowe tego.. ra mesakke aku..
  kok kowe tego.. ngelarani atiku..
  mbiyen tau janji.. sehidup semati..
  nanging mbok blenjani..

  begitu dalam.. ora perasaan..
  begitu sakit.. yang aku rasakan..
  kowe ninggal aku.. nglalekke janjimu..
  aku iso opo.. aku iso opo..
Information :
Title : "Kuat Pisahan - Vivi Voletha"
Artist : Vivi Voletha,
Type : Lirik + Kunci / Chord

This is original chord for all instruments (gitar, bass, keyboard, piano, ukulele dll.)

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title