Chord Konco Jancok - Wawan Sudjono | Inschord

Chord Konco Jancok - Wawan Sudjono

Gunakan Tool Controls di bawah ini untuk mengatur ukuran teks, auto scrolling down dan juga transpose chord. Enjoy The Song !!!

Chord Konco Jancok - Wawan Sudjono :

Lirik Konco Jancok - Wawan Sudjono :

Intro : G A D A

     D                 A
koncoku sing bagus rupane
       G       A     D
tapi bedo karo kelakuane
      G
kowe apik neng ngarepku
      D
tapi olo neng mburiku
           E                 A
nadyan ngono kowe tetep koncoku..

     D                  A
koncoku sing bagus rupane
       G       A    D
tapi bedo karo kelakuane
      G
aku sugeh kowe moro
      D
aku kere kowe lungo
       Em        A            D  A
tapi kowe tetep tak anggep konco..

Reff :
     D                G
  konco.. yo tetep konco
           A                  D
  ono sing apik ugo ono sing olo
       G                  D
  ojo mung moro pas kowe ono butuhe
            E                 A
  terus ngilang pas koncomu kere..

     D                G
  konco.. yo tetep konco
           A                  D
  ono sing apik ugo ono sing olo
           G                        D
  yen sing apik mesti seneng nulung konco
            Em               A        D   A
  yen sing olo seneng nggelibet koyo ulo..

     D                  A
koncoku sing bagus rupane
       G       A    D
tapi bedo karo kelakuane
      G
aku sugeh kowe moro
      D
aku kere kowe lungo
       Em        A            D  A
tapi kowe tetep tak anggep konco..

Reff :
     D                G
  konco.. yo tetep konco
           A                  D
  ono sing apik ugo ono sing olo
       G                  D
  ojo mung moro pas kowe ono butuhe
            E                 A
  terus ngilang pas koncomu kere..

     D                G
  konco.. yo tetep konco
           A                  D
  ono sing apik ugo ono sing olo
           G                        D
  yen sing apik mesti seneng nulung konco
            Em               A        D
  yen sing olo seneng nggelibet koyo ulo..
            Em               A        D
  yen sing olo seneng nggelibet koyo ulo..
            Em
  yen sing olo..
                A        G  Gm
  seneng nggelibet koyo ulo..
        D
  jan..cok...
koncoku sing bagus rupane
tapi bedo karo kelakuane
kowe apik neng ngarepku
tapi olo neng mburiku
nadyan ngono kowe tetep koncoku..

koncoku sing bagus rupane
tapi bedo karo kelakuane
aku sugeh kowe moro
aku kere kowe lungo
tapi kowe tetep tak anggep konco..

Reff :
  konco.. yo tetep konco
  ono sing apik ugo ono sing olo
  ojo mung moro pas kowe ono butuhe
  terus ngilang pas koncomu kere..

  konco.. yo tetep konco
  ono sing apik ugo ono sing olo
  yen sing apik mesti seneng nulung konco
  yen sing olo seneng nggelibet koyo ulo..

koncoku sing bagus rupane
tapi bedo karo kelakuane
aku sugeh kowe moro
aku kere kowe lungo
tapi kowe tetep tak anggep konco..

Reff :
  konco.. yo tetep konco
  ono sing apik ugo ono sing olo
  ojo mung moro pas kowe ono butuhe
  terus ngilang pas koncomu kere..

  konco.. yo tetep konco
  ono sing apik ugo ono sing olo
  yen sing apik mesti seneng nulung konco
  yen sing olo seneng nggelibet koyo ulo..
  yen sing olo seneng nggelibet koyo ulo..
  yen sing olo..
  seneng nggelibet koyo ulo..
  jan..cok...

Kunci Gitar Lainnya :

Formulir Kontak

Name

Email *

Message *

Enter Artist Name or Song Title